x

Billedreportage: Til corona-koncert med singleaktuelle Jesper Binzer

Billedreportage: Til corona-koncert med singleaktuelle Jesper Binzer

GAFFA har været med Jesper Binzer og band til corona-koncert på Pavillonen i Grenå, hvor publikum fik lejlighed til at lytte til flere af de numre, der vil være at finde på Binzers kommende solo-album, Save Your Soul, der er ude 6. november.

Det var en rigtig, levende, rockkoncert, spillet af rigtige levende musikere, foran et rigtigt levende publikum. Livgivende, simpelthen.

I anledning af, at "Don't Let Them Make You Choose Sides", den nye single fra Save Your Soul lander i dag, får I her lidt billeder fra GAFFAs tur til Grenå med en sprællevende rockband, der som en spændt fjeder gav publikum alt, hvad de havde i sig.

I Binzers band har de en regel om, at man bliver smidt ud, hvis man klipper sig korthåret, fortæller energibundtet Søren Andersen grinende, mens han laver grimasser til ære for GAFFAs lige så energiske fotograf, Morten Rygaard. ”De to DAMP-børn”, kalder Jesper Binzer dem kærligt, mens bandet i baggrunden begejstret vender udsigten til et nyt Gojira-album.

LÆS OGSÅ: Disse artister ville Trump have haft til sin indsættelse

En time før han står på scenen og brøler: ”For fanden i helvede, Grenå!”, får Binzer og overtegnede en lang og reflekteret snak om det nye album, livet som musiker i en corona-tid og mange andre ting mellem himmel og jord. En snak, der publiceres i nærværende medie, når pladen lander. Indtil da kan I nyde den nye single, mens I bladrer igennem Morten Rygaards forrygende billeder.

Hør "Don't Let Them Make You Choose Sides", som Binzer selv beskriver sådan:

I første vers står Mohammed i døren med sin far og er på vej ud i verden – han sigr til sin far at når nu vi bor i et vestligt land, om ikke vi skulle assimilere os, integrere os og smide vores fortid på porten. Faren kigger sørgeligt på sin søn og siger: lad dem ikke tvinge dig til at vælge side...” 

I andet vers er Mohammed fuldt integreret og assimileret, mange år i skole, klar til at indtage verden på lige fod – men verset slutter med, at hans navn og farven på hans hud alligevel lukkede for mange døre, og nu synger han selv: ”lad ingen tvinge dig til at vælge side, du er absolut god nok som den, du er, uanset hvor du kommer fra – ens historie skal skrives med ens eget blod og ingen, INGEN skal tvinge dig om at vælge side!”


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA