x

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

Hiphop-playlisten er tilbage – hør alle sangene på en playliste nedenfor

Big Sean - Lithuania (Featuring Travis Scott)

“Bitch, I’m back” er ordene, som sætter gang i “Lithuania” – og tilbage er lige præcis, hvad Big Sean er. Udgivelsen hedder Detroit 2 og “Lithuania” er én ud af 21 nye tracks, inklusiv interludes. Big Sean og Travis Scott er altid en sikker vinder! 

B.o.B - ZZZ’s

Somnia er et overraskende godt album fra B.o.B. Produktionen er spændende og varieret, og B.o.B supplerer beatsene flot. Jeg kan ikke lige sætte fingeren på præcis, hvad det er, men der er noget nærmest filmisk over produktionen hele vejen igennem. Giv Somnia et lyt! 

Spillage Village - Baptize 

Spillage Village er en vaskeægte supergruppe! EarthGang, J.I.D, 6lack, Mereba, Hollywood JB, JurdanBryant og Benji varmer op til udgivelsen af et nyt album med singlen “Baptize”. Herpå finder vi EarthGang og J.I.D. Det her er altså bare kvalitet ud over det sædvanlige. 

Conway the Machine - Dough & Damani 

From King To a God er Conway, som bygger op til sin Shady Records-debut. Det er en god introduktion til den spændende rapper, som med sin rå musik allerede er nået ud til millioner. “Dough & Domani” er min favorit fra albummet. 

Buddy - Glitch (Featuring Tinashe)

Jeg var ærlig talt lidt bekymret for Buddy, da han valgte at udgive et tvivlsomt nummer sammen med Matt Ox i sidste måned. Heldigvis retter han op på mine bekymringer på “Glitch”. 

The Avalanches - Take Care In Your Dreaming (Featuring Denzel Curry, Tricky & Sampa the Great)

En musikalsk oplevelse ud over det sædvanlige. “Take Care In Your Dreaming” er fuldkommen fremragende! Pisse fedt vers fra Denzel Curry, drømmetilstande opstår på omkvædet, og produktionen er smuk og gennemført fra start til slut. Helt sikkert en af mine favoritter i år. 

Crimeapple - Since I’ve Cried 

Jeg er altid fan af produktion baseret på samples, især vokalsamples. “Since I’ve Cried” er tætpakket med netop dét, og derudover rapper Crimeapple for fuld hammer! 

Bobby Sessions - Still Alive (Featuring Royce Da 5’9”)

Bobby Sessions er en mand med meget på hjerte. Heldigvis putter han det i musikken i stedet for kun at skrive det på Twitter. På “Still Alive” får han besøg af selveste Royce Da 5’9”. De to rappere passer rigtig godt sammen.

Reks - Rachel Green

43-årige Reks har ramt plet med “Rachel Green”.  Kæmpe respekt til rappere som ham, der har været i gamet i over to årtier og stadig kan pumpe solide tracks ud. 

Trippie Redd - I Got You (Featuring Busta Rhymes)

Der er øjeblikke fra “I Got You”, som bare har sat sig fast i min hjerne. Det er et godt nummer hele vejen igennem, og fedt at høre Busta Rhymes.  

Artigeardit - Hva Skal Jeg Sige 

Artigeardit skinner virkelig igennem på numre som “Hva Skal Jeg Sige”. Den mere afslappede stil passer ham rigtig godt. 

T.I. - Ring (Featuring Young Thug)

To generationer fra Atlanta mødes på “Ring” - den altid smooth-rappende T.I., og selvfølgelig højtelskede Young Thug. Fedt match, som udgør en god single. 

Alexander Mack - The Higher Ups (Featuring Lamont Wiley)

Der er altid godt humør og god stil hos Alexander Mack, som nu er tilbage med “The Higher Ups”. Rapperen fra Virginia formår altid at blande rap og sang sammen på en fornuftig og organisk måde. 

Planet Asia & Calvin Valentine - Cruise Control 

Planet Asia er gået sammen med produceren Calvin Valentine om udgivelsen Camouflage Jackets. Både beat og rap spiller perfekt sammen på “Cruise Control”. 

Elzhi - Light One Write One

En lyriker i særklasse – 42-årige Elzhi er indbegrebet af hiphop. Han er en af de rappere, hvor man stopper, hvad man har gang i og bare lytter, og lader sig imponere. 

Hør playlisten på Spotify:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA