x

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

Hiphop-playlisten er tilbage – hør alle sangene på en playliste nedenfor

Saba - Something in the Water (Featuring Denzel Curry)

Saba er ude med to nye tracks, hvor “Something in the Water” er et af dem. Energien er god som altid, når Denzel Curry er med. Det andet nye nummer fra Saba, “Mrs. Whoever”, er mere afslappet og kan også anbefales. 

Rapsody - 12 Problems

Rapsody er uden tvivl en af de bedste kvindelige rappere. Hendes tekster er altid skarpe, og rapteknikken er helt i top. Oftest bliver hun overset til fordel for mere kommercielle kunstnere som Megan Thee Stallion, men Rapsody har opbygget en uvurderlig respekt inden for genren, hun elsker. “12 Problems” byder på et mere moderne og trap-inspireret beat end, hvad hun oftest optræder over. Forhåbentlig kan det få flere til at lytte med. 

Problem - Keep Ya Head

Jeg syntes rigtig godt om Problems Coffee & Kush, Vol. 1 og så frem til næste udgave, som netop nu er landet. En af mine favoritter er helt sikkert “Keep Ya Head”. 

Curren$y & Harry Fraud - 180 Days (Featuring Snoop Dogg)

Curren$y er sgu næsten altid at finde på playlisten. Han udgiver musik i et imponerende tempo og formår på samme tid at holde fast i kvaliteten og sågar også udvikle sin lyd. På “180 Days” rapper han og Snoop Dogg om deres biler. 

A$AP Twelvyy - S.N.L.

Twelvyy er måske ikke en af de artister fra A$AP Mob, som får mest opmærksomhed, men han er helt sikkert en af de bedste og mest konsistente. Rigtig god single, den her! Jeg glæder mig til hans kommende album Noon Yung.

Tyga - Money Mouf (Featuring Saweetie & YG)

Tyga langer banger efter banger over disken, og fortsætter i samme stil på “Money Mouf”, hvor han får selskab af to andre rappere fra Californien, Saweetie og YG. 

Moneybagg Yo & Blac Youngsta - Blind

De to rappere fra Memphis er gået sammen om albummet Code Red, som er et hårdt album med en masse trap-bangers. “Blind” er en god forsmag. 

slowthai - Feel Away (Featuring James Blake & Mount Kimbie)

En smuk ny single fra de fire britiske gutter. En fusion af forskellige genrer. Duoen Mount Kimbie producerer mest elektronisk musik, og James Blake er en vaskeægte altmuligmand indenfor musik. Fed og spændende retning at gå for talentfulde slowthai.

WELL$ & TommyxBoi - I Hope You’re Somewhere Safe

Jeg ved ikke helt, hvad det er, “I Hope You’re Somewhere Safe” får mig til at føle, men tracket rammer i hvert fald lige i sjælen hver eneste gang. 

MC Eiht - Ambition

Hiphoplegenden MC Eiht har ramt soloalbum nummer 15 med Lessons. Albummet er godt produceret og skrevet, hvilket man let kan høre på “Ambition”. MC Eiht holder sig tro mod sin lyd og stil. 

Berner - So Simple (Featuring Wiz Khalifa)

Berner og Wiz Khalifa er altid en sikker vinder, og kollaborationen mellem dem på “So Simple” er ingen undtagelse. Der er lidt old-school Wiz Khalifa over den her – især omkvædet. 

Rico Nasty - Own It

23-årige Rico Nasty sparker gang i festen med “Own It”. Nummeret er anden single fra hendes kommende debutalbum Nightmare Vacation

Smoke DZA - Santos Party House (Featuring Curren$y, Wiz Khalifa, Big K.R.I.T. & Girl Talk)

Smoke DZA kan i den grad også få gang i en fest med “Santos Party House”. Kæft, hvor er det et fedt nummer, som også er spækket med lige så fede artister! 

YG - Out On Bail

“Out On Bail” er noget af det bedste, jeg længe har hørt fra YG. Jeg har ikke været specielt imponeret over hans musik siden albummet Still Brazy, men nu lader det til, at han for alvor er tilbage! 

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Små perler af blæret lo-fi-rap

Hør playlisten på Spotify:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA