x

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

Hiphop-playlisten er tilbage – hør alle sangene på en playliste nedenfor

Lil Wayne - Life Of Mr. Carter 

Wayne er ude med en deluxeudgave af Tha Carter V, hvor nogle af de numre, som blev valgt fra i første omgang, nu endelig er kommet frem i lyset. Hvorfor “Life of Mr. Carter” ikke kom på den originale udgave af albummet er mig et mysterium. Det er et af de bedste tracks, jeg længe har hørt fra Lil Wayne.

YG - Jealous 

YG er ved at finde tilbage til sin velkendte lyd igen. Der er i hvert fald nogle rigtig gode momenter på hans nye album My Life 4Hunnid. Momenter, som bringer lidt af den gamle YG-attitude og lyd tilbage. Jeg er kæmpe fan af “Jealous”!

21 Savage & Metro Boomin - Runnin

Opfølgeren til den moderne klassiker Savage Mode er nu på gaden. Savage Mode II er bare en pissefed udgivelse. Det var nærmest umuligt at vælge blot et enkelt nummer at tage med på playlisten, men det endte med “Runnin”, som er et hårdtslående track fra 21 Savage og produceren Metro Boomin. Savage Mode II kan klart anbefales. 

Travis Scott - Franchise (Featuring Young Thug & M.I.A.)

Lad os bare lige få det ud af verden. “Franchise” er bestemt ikke et af Travis Scotts bedste numre, men det holder stadig ret godt. Tungt beat, og fedt at høre fra M.I.A. 

Spillage Village - Shiva

Det nye album fra supergruppen Spillage Village er virkelig en oplevelse. Spilligion er super unikt produceret, samt godt skrevet næsten hele vejen igennem. Kæmpe respekt! 

MFnMelo - Nevertheless (Featuring Radamiz)

MFnMelo har altid nogle mindeværdige omkvæd og skriver på samme tid nogle gode vers, som altid kommunikeres gennem nogle lækre flows, præcis som på “Nevertheless”. 

Doley Bernays - On The Spot

Rapperen fra Bronx-distriktet i New York er alt for undervurderet. Han bringer en virkelig god energi til ethvert nummer, og “On the Spot” er ingen undtagelse. 

A$AP Ferg - Mask (Featuring Antha Pantha)

Ferg og Antha Pantha hopper på et hårdt Hit-Boy-beat på “Mask”. Det her er første gang, jeg har hørt noget fra Antha Pantha – positiv oplevelse. 

Action Bronson - Capoeira (Featuring Yung Mehico)

“Capoeira” er intronummeret på Action Bronsons nye udgivelse Only for Dolphins. Det er noget af en storslået start på det eksperimentelle album, som helt sikkert ikke er for alle, men besidder stor kvalitet. 

Elzhi - Smoke & Mirrors (Featuring Monica Blaire)

Elzhi rammer aldrig forkert. Hans nye album Seven Times Down Eight Times Up er bestemt et lyt værd, hvis du er til lyrik i særklasse. 

Polo G - Epidemic

“Epidemic” er seneste single fra Polo G, som rider på en bølge af succes for tiden. Han har virkelig fat i noget, både hvad angår produktion, tekster og alle de følelser, han lægger i musikken. 

MadeinTYO - Money Up (Featuring Toro y Moi)

MadeinTYO er en interessant artist. Nogle gange rammer han plet, andre gange fungerer det ikke. “Money Up” er ikke et pletskud, men det er bestemt heller ikke et dårligt nummer. Jeg er imponeret over, hvordan han altid finder beats, som passer ham så vildt godt. 

Dom Kennedy - Bootleg Cable

Det er dén her Dom Kennedy, jeg har ventet på! En gennemsyret lyd af vestkyst-hiphop, som er båret frem med stolthed. 

Stalley - Motion (Featuring Major Myjah)

Stalleys nye udgivelse Speak No Blue er halvskuffende, men “Motion” holder heldigvis niveauet oppe. Rigtig godt nummer fra start til slut. 

Reason - Sauce (Featuring Vince Staples)

De to rappere fra Californien teamer op på “Sauce”, som er seneste single fra Top Dawg Entertainments egen Reason. Vince Staples rammer beatet med et fedt flow! 

Jarren Benton - Black Rob

Tung produktion og skarpe rim. 38-årige Jarren Benton er tilbage med singlen “Black Rob”. 

Public Enemy - Public Enemy Number Won  (Featuring Mike-D, Ad-Rock & Run-DMC)

Dette er 2020-udgaven af Public Enemys nummer fra 1987, “Public Enemy No. 1.” Perfekt tidspunkt for PE at vende tilbage! Vildt at høre legenderne på det her track. 

LÆS OGSÅ: JØDEN-ANMELDELSE: Den dumsmarteste gamle dreng

Hør playlisten på Spotify:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA