x

Mimas-turnedagbog, kapitel 1

Mimas-turnedagbog, kapitel 1

Kære turnédagbog

I går spillede vi vores første koncert ud af i alt 11 i det engelske land. I går aftes foregik det på Londons respekterede spillested The Barfly.

I løbet af dagen op til koncerten hang vi ud hjemme hos vores kære ven Edd Simpson fra et band ved navn Prego og hans broder Will, som spiller i Brigade. Enormt hyggeligt med masser af cola, chips, computerspil a la Hitman og Starship Troopers. Der er også blevet set en håndfuld Arnold Schwarzenegger-film. Fantastisk!

Vi mødte tidligt op til lydprøven på The Barfly og havde masser af tid til et ordentligt soundcheck, da både labelfæller This Town Needs Guns og Pennines kun skulle bruge et linecheck. Det vil sige, at de hurtigt checker, at der er hul igennem til de forskellige instrumenter. Og altså blev vi meget tilfredse med lyden på scenen og ud til publikum.

Vores kære ven og label-ejer Kev ankom umiddelbart efter lydprøven med en masse eksemplarer af vores dugfriske debutplade, lige ankommet fra trykken. Det var fantastisk endelig at se pladen med artwork. Hvis I gerne vil have fingrene i den, kan I forudbestille pladen her

Aftenen på The Barfly var fuldstændig udsolgt (på vedhæftede billede kan man se menneskemængden stå og lytte til label-venner This Town Needs Guns), og folk var enormt glade for Mimas.

I dag drager vi af sted mod Bath. Vi har også svedt en del, så det bliver godt med Bath...

Later,
Snævar, Daniel, Lasse og Gert (han er helt væk i Starship Troopers)

Mimas på MyMusic


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA