x

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

Den ugentlige hiphop-playliste er tilbage – hør alle sangene nedenfor

SAINt JHN - Gorgeous

Fedt at høre fra SAINt JHN igen! Han er oftest meget melodisk, men på “Gorgeous” går han hårdere til rappen. Han kan sgu lidt af hvert. 

Reason - Extinct (Featuring Isaiah Rashid & JID) 

New Beginnings er Reasons debutalbum gennem Top Dawg Entertainment – pladeselskabet, som også huser Kendrick Lamar, ScHoolboy Q og mange flere. Et overordnet set godt album, som blandt andet byder på “Extinction”, der er en af mine favoritter. 

Smoke DZA - Bank Withdrawal (Featuring Tish Hyman) 

Smoke DZAs nye album Homegrown kan sagtens anbefales. En af mine favoritter er “Bank Withdrawals”. Godt nok også et stærkt vers fra Tish Hyman til sidst. 

Benny The Butcher - Timeless (Featuring Lil Wayne & Big Sean)

“Timeless” er seneste single fra Benny The Butcher. Hans nye album Burden of Proof er lige om hjørnet, og “Timeless” er en god teaser. Hele albummet er produceret af Hit-Boy, som selvfølgelig også står for produktionen af denne single. Han har fået to kæmper med på tracket – både Lil Wayne og Big Sean! 

Headie One - Five Figures 

Headie One rider på bølgen fra kæmpehittet “Ain’t It Different”, som også er at finde på debut-studiealbummet EDNA. Bølgen hjælpes også på vej af flere populære tracks, blandt andet “Only You Freestyle” sammen med Drake. Derudover er der også splinternye numre som for eksempel “Five Figures”. Virkelig et fedt beat, som rapperen fra Tottenham har fundet sig her. 

Rockie Fresh - I Planned It

“I Planned It” er blæret på en meget afslappet måde. Der råbes ikke højt om Rockies præstationer, men de bliver præsenteret, imens han er rigtig cool. 

Larry June - Sunday Morning Drive (Featuring Curren$y & Dom Kennedy)

Søndagstur med Larry June, Curren$y og Dom Kennedy? Ja tak! Der er altid gode vibes fra Larry June. Tjek hans seneste udgivelse Keep Going ud for mere. 

Girl Talk - Fallin’ (Featuring Bas)

Produceren Girl Talk blev populær takket være sine mashups, som nu har bragt ham videre over i mere hiphop-inspireret produktion. Selvom denne type produktion stadig er ny for ham, så går det sgu rimelig godt. Det spiller i hvert fald helt perfekt her på “Fallin’”. Det er dog også svært at skuffe, når Bas står for vokalen og lyrikken. 

Pacman da Gunman - Ambient Lights 

Rapperen fra Californien er vokset i popularitet en hel del og er klar til at gå hele vejen med det nye album Esta Loca Vida Mia. Jeg er vild med “Ambient Lights”! 

Mark Battles - Be You 2 (Featuring Curren$y) 

29-årige Mark Battles er teamet op med Curren$y på “Be You 2”. Jeg tror, jeg aldrig har hørt et dårligt track fra Battles, og det bliver heller ikke i denne omgang, at det sker. 

Papoose - Billionaire

Papoose har været i rapgamet i over 20 år og pumper stadig musik ud. “Billionaire” er et klassisk hiphoptrack med et hårdt boom bap beat og stærk lyrik. 

Marlon Craft - Wherever

Den talentfulde rapper fra Manhattan, New York, er alt for undervurderet. Han skriver gode tekster, har en solidt flow og en god beatselektion. Hvad mere kan man ønske sig? 

Lupe Fiasco - Oh Yes (Featuring Soundtrakk)

Lupe beviser, at han er alsidig og kan rappe over andet end boom bap beats. Den skarpe lyrik er heldigvis stadig intakt. Spændende at høre ham over noget mere trap-inspireret produktion fra Soundtrakk. 

Hør playlisten på Spotify:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA