x

Turnédagbog: Tremolo Beer Gut, kapitel 2

Turnédagbog: Tremolo Beer Gut, kapitel 2

Tirsdag d. 2/9 - Bremen
Jengo: Onde tømmaer! Shit allerede, 6 dage to go! Ellers starter dagen med, at Sunding ikke kan finde bilnøglen. Ok, vi finder den til sidst under en seng, efter at have endevendt hele bulen. Vi tager mod Schulterblatt, hvor vi på vejen besøger vintage-musikshoppen Rückopplung for derefter at lunche noget reparerende asiatisk mad. Vi henter Herr Bunker i hans studie "Rekorder" og kører mod Bremen, hvor vi finder clubben "Zucker/Nook".

Egentligt er det en antifascist-club, så ikke den seje booking, umiddelbart. (Yebo: Det var, hvad promoteren sagde, hvilket lidt fik os til at føle os som fascister - men han snakkede ikke så godt engelsk).

Kl. 22 går vi på til et småt, men reseveret publikum! Til gengæld købte de 1.1/2 stykke merch (T-shirts og plader) hver, flot! og stort set alle var henne og sige at de elskede showet, flot Bremen.

Yebo: Bunker havde advaret os om, at Bremen kun er kendt for at være kedelig, og alle pigerne lugter af fisk. Vores vært Fred tilføjede, at Bremens stolthed er, at de opfandt koffeinfri kaffe dér. Hmmm... ikke noget at være så fandens stolte af. Anyhoo: Hvad der lignede en lorteaften, endte faktisk med et fedt show og total fed hængen ud med alle de flinke mennesker, som vi havde pimpet vores tees til. Og SÅ startede festen:

Sunding: Heartbreak Hotel. Vilket stælle!!! Inte stort større æn mitt eget badrum, men med goda mænniskor och god musik och en histora som bordell. Allt i den djupaste røda færg och med porriga røda velvet tapeter. Dit åkte vi efter giget. Yebo kørde oss och åkte sedan hem tillsammans med Jengo. (Yebo ær lite sjuk och Jengo ær... ja, jag vet inte). Bartendern/DJ-en på HH spelade fantastisk musik och vi dansade nog i tre timmar nonstop med vårt værdpar. Jag vet inte varfør det ær så men musik låter alltid bættre i skruttiga høgtalare. Han (B/DJ) hade æven den ovanliga och goda egenskapen att sænka priset på drinkarna vartefter natten skred framåt vilket jag tyckte verkade vara en underlig affærsstrategi men han visste vad han gjorde. Fickorna var tomma nær vi kom hem.

Onsdag d. 3/9 - Hamburg - igen
Yebo: Dagen startede med en proper gang frühstück hos vores vært og bedste ven Fred. Ammenam. Efter lidt stress med at få sendt nogle løgnehistorier til Gaffa.dk, drøner vi til klubben og henter vores udstyr. Sunding og Nalna har megaoptur over Heartbreak Hotel. Bunker, som ikke drikker, var med hele natten og kan huske alle slibrige detaljer. Heldigvis er der ikke slibrige detaljer, men som han sagde til Dingding: "You sure like to dance, huh?".

Efter 1 time på Autobahn dropper vi Bunker (som i øvrigt overhovedet ikke ligner sig selv på fotos... bare at I ved det) af ved hans studie. Han nægter at modtage anden betaling end et par cd'er. Hvilken konge blandt mænd. Hvilken pave blandt bisper. Hvilken King Kong blandt fuggen næseaber fra Borneo.

Nåm, onsdag var vores såkaldte "SECRET GIG". Dvs det var hemmeligt fordi vi spillede i Hamburg i mandags også... så vores bookere holdt det i hvert fald hemmeligt for de to klubber... hæ hæ. The perfect crime! Vi kunne ikke komme ind før kl 21 om aftenen, så vi hænger ud på Schanzen og Schulterblatt og æder lidt healthfood... ok stealthfood... ok,ok Döner og burgere + kigger i butikker og får dagens første øl. Vi er fuggen trætte af tysk øl efterhånden. Det er så damn würtzig og bittert. Vi finder en tyrker som serverer tjekkisk øl. Goddang det glider ned!

Stemningen og tømmermændene løftes gevaldigt. Så kørte vi - lige nøjagtigt på den rigtige side af Tysklands sikkert lempelige alkoholskørsellovgivning - over til vores gode venner Heike og Crille, som havde sat aftenens gig op for os. De er de totalt for niceste angels de to. Der vankede rom og tonic i deres dejlighed, og så på hovedet på Reeperbahn.

Beat Club er en lille bar, der rummer 50 mennesker og et rock band. Det ligger i den mest slibrige del af Hamburg med masser af grillmad, alkohol og piger som gerne vil snakke over et slag fotze. Men vi sagde til dem alle, at vi var gay og sagtens kunne klare os selv, og så slap vi for de værste tilnærmelser. PS: vi ER gay. Den er god nok.

Jengo: Det var turens bedste gig. Vi fandt ud af, at vi ikke behøver vores inkompetente management eftersom publikum selv kom med Jägi-shots til os under koncerten. Legendarisk aften, fordi Yebo udførte ceremoni under gigget, hvor Crillster og Heike blev gift rock'n'roll style, mens bandet spillede "Opium Svengali" og Yebo erklærede dem husband and wife og de snavede igennem, mens Per i bedste prædikant-stil stod og skreg: "Can I get a witness? Can I get a witness?". Før var de forlovet, og nu er de gift. Jamen det var fedt, jo, at spille den koncert. En lille smule Dönerkontrolle bagefter og så hjem og sove og nu er vi totalt udhvilede.

Nalna: Dang! Det var et hot gig. Dagen havde ellers været præget af afsindige tømmermænd. Dog ikke noget som et par Zlatoprammen fra fad ikke kunne gøre noget ved. Godt bakket op af en dræber-rom og cola skænket af Crille, endte det som sædvanligt med at man var temmeligt godt i stand da koncerten startede. Baggears job med to mikrofoner på trommerne og forstærkerne skruet op til 11... DAMN, publikum havde ikke en chance!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA