x

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

PLAYLISTE: De bedste hiphoptracks lige nu

Hiphop-playlisten er tilbage – hør alle sangene nedenfor

Benny the Butcher - One Way Flight (Featuring Freddie Gibbs) 

Burden of Proof er uden tvivl en af de bedste udgivelser i år. Hit-Boys produktion passer perfekt til Benny, som virkelig perfektionerer sine tekster og rapstil på det her album. Det er noget nær perfekt hele vejen igennem! 

Busta Rhymes - Look Over Your Shoulder (Featuring Kendrick Lamar) 

Ja tak! Busta Rhymes og Kendrick Lamar? Det er bare for fedt. “Look Over Your Shoulder” er første gang vi hører fra Kendrick i 2020, men helt nyt er verset dog ikke, da nummeret blev leaket for flere år siden. Men det gør på ingen måde dette højdepunkt fra Busta Rhymes nye album mindre godt. Extinction Level Event 2: The Wrath of God er ude nu. 

Deanté Hitchcock - Déjà Vu (Featuring Guapdad 4000)

Deanté er et friskt pust. Better, som er hans debut studiealbum, er en af mine favoritter i år. Den 27-årige undervurderede rapper fra Atlanta har netop udgivet en deluxeversion af albummet, hvorpå “Déjà Vu” er en af de nye numre. 

NLE Choppa - Moonlight (Featuring Big Sean) 

NLE Choppa udvikler sig hele tiden som artist, hvilket “Moonlight” er et perfekt eksempel på. Her ser den unge rapper sine problemer i øjnene, reflekterer over sin fortid, samt hvordan han vil forbedre sig. 

Statik Selektah - Keep It Moving (Featuring Nas & Joey Bada$$)

To af de bedste New York-rappere fra hver deres generation forenes over et soulfuldt beat fra Statik Selektah. Det er sgu legendarisk. 

Joyner Lucas - Snitch 

“Snitch” træder lidt i samme fodspor som Joyner Lucas’ populære “I’m Not Racist”. To perspektiver, som kæmper mod hinanden. Det er ret godt eksekveret. 

JR Writer - This Is Not New (Featuring Royce Da 5’9”)

Det lyriske er altid i fokus, når JR Writer eller Royce træder hen til mikrofonen. Begge rappere på samme nummer betyder derfor altid skarp lyrik. 

redveil - Raygun (Featuring Kenny Mason) 

To lovende talenter finder sammen på “Raygun”. 16-årige redveil har allerede skabt sin egen lyd, ligeså har Kenny Mason. De smelter perfekt sammen på denne single. 

Caleb Giles - No Difference 

“No Difference” formår virkelig at få lytteren indkapslet i en stemning. Man forsvinder nærmest helt væk i et andet univers. 

Kipp Stone - Sprague Street (Featuring Mick Jenkins) 

Cleveland-rapperen Kipp Stone er undervurderet. Han har udgivet musik af høj kvalitet i en del år nu, men aldrig rigtig formået at få sit gennembrud. Måske Mick Jenkins kan hjælpe ham lidt på vej. “Sprague Street” er i hvert fald et lyt værd. 

Nyck Caution - How You Live It (Featuring Joey Bada$$)

Pro Era er i huset! Holdet fra New York rummer blandt andet Joey Bada$$ og Nyck Caution, som spytter hårde rim på “How You Live It”. 

Gucci Mane - Win, Lose or Draw (Featuring Quentin Miller)

Hvem minder omkvædet dig om? For mig trækker det tråde til noget, som godt kunne minde om Drake. Det er der god grund til, for Quentin Miller skulle efter sigende have skrevet mange af Drakes tekster. Og åbenbart også hjulpet Drake med hans flow..? Der er i hvert fald ligheder at finde på “Win, Lose or Draw”, som er et nyt track fra Gucci Mane, der har været på repeat hos mig. 

$NOT - Sangria (Featuring Denzel Curry)

22-årige $NOT er på vej frem i stor stil. Og det er en moderne vej han tager - med stor engagement på sociale medier og en personlig tilgang til fans og hele musikbranchen. Han har været så heldig at få fat i selveste Denzel Curry på “Sangria”, som er et højdepunkt fra Beautiful Havoc. 

A$AP Twelvyy - Pissy Staircase (Featuring A$AP Rocky) 

Dobbelt op på A$AP mob! “Pissy Staircase” er fra Twelvyys nye album Noon Yung, som han har arbejdet længe på. Tidligere i år udgav han også mixtapet “Before Noon” som en teaser til det nye album. Begge udgivelser er et lyt værd. 

Guapdad 4000 - Alpha 

Jeg er vild med, hvor meget man bare kan høre, at Guapdad elsker at lave musik, og rent faktisk har det for fedt over det. Han tager ikke sig selv for seriøst, men laver stadig nogle vilde tracks, som faktisk har noget at byde på. Og nyd lige beatet på “Alpha”! 

LÆS OGSÅ: VIDEO: Suspekt og Anne Linnet serverer fuckfingre og omsorg

Hør playlisten på Spotify:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA