x

Mimas-turnedagbog, kapitel 5

Mimas-turnedagbog, kapitel 5

Hej dagbog.

I tirsdags spillede vi i Brighton, og der var et meget fint fremmøde. Vi var alle super spændte på at spille, da Brighton er en rigtig god by at spille i, i og med at folk er meget musikinteresserede. Vi fik også en fin respons og fik varmet godt op, inden Crowns On The Rats Orchestra indtog scenen. Check lige en youtube-video med dem her på vores blog: http://www.mimasblogblogblog.blogspot.com De er simpelthen et fantastisk band.

Fantastiske mennesker er de også, og de inviterede os hjem til dem til en omgang stærk cider og øl. Klokken blev ca. 5 inden vi kom i seng, efter at have dyrket samtlige af de lip-syncede G.I. Joe-videoer på youtube. Intet mindre end fantastisk.

Da vi så vågnede dagen efter, var vi ganske vist også trætte. Heldigvis er køreturen fra Brighton til Southampton ikke mere end ca. 1 time. Vi ankom til Southamptons spillested Talking Heads (et afsindigt godt spillested), og der var en meget stille og afslappet stemning omkring lydprøven. Lydmanden Martin var en stille og rolig ældre herre, der har lavet lyd i over 30 år. Vi var i gode hænder!

Midt i lydprøven ankom vores venner fra Kumiss som supportede os. De spillede en meget fin koncert, og lyden var fremragende. Hele aftenen var der fortsat en dejlig afslappet stemning, og folk sad på stole foran scenen og lyttede intenst. Vi fik en overvældende god respons på vores optræden og der blev langet en god stak Mimas-cd'er over merchandise-boden.

Vi overnattede hos de fine mennesker i Kumiss efter at blive budt på vin og cider. De havde også en ganske fin morgenmad klar, da vi stod op: Bagels og bacon samt kaffe. Det betyder, at vi nu er ganske friske og kører mod Ipswich for at spille vores næstsidste koncert på denne tour.

Stay classy Danmark.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA