x

Musicians Wanted – musikkonkurrencen med hjertet på det rigtige sted

Musicians Wanted – musikkonkurrencen med hjertet på det rigtige sted

Musicians Wanted er en digital musikkonkurrence startet af klassiske Vans. Med hjertet på det rigtige sted giver virksomheden unge og uopdagede kunstnere en direkte vej til de større sammenhænge. I september ved vi, hvem der står som den heldige vinder.

Vans' historie spænder over et stort antal årtier, men spørgsmålet er, om nogen enkeltperson har været vigtigere for virksomheden end Sean Penn og hans listige karakter Jeff Spicoli i 80'ernes filmklassiker Fast Time At Ridgemont High. I sine klassiske ternede slip-ons charmerede han en hel generation, og resten er, som man siger, historie. Rollerne blev flere og større ligesom det store antal skatere, der valgte Vans som deres daglige ledsagere på rampen.

Sidste år gik startskuddet til ​​den store succes Musicians Wanted, en digital musikkonkurrence rettet mod unge kunstnere og nystartede bands, der søger et boost til deres karriere, og spørgsmålet er, om der faktisk findes mange bedre genveje i dagens hårde musikklima. Selvom der findes store musikkonkurrencer som American Idol og Eurovision Song Contest, er disse rettet mod et helt andet marked; Musicians Wanted er for de ægte sangskrivere og musikere, der lever og dør for deres værker.

gallery_large

Julia Michaels, Grammynomineret sanger og sangskriver

Blandt dette års dommere finder vi ingen ringere end Denzel Curry, en mangesidet person med baggrund i alt fra humor til hiphop og ikke mindst som et stort navn i tegneserieverdenen. Blandt de øvrige finder vi den Grammy-nominerede popsanger og sangskriver Julia Michaels, Sean Miyashiro – kreativ visionær og grundlægger af musikselskabet 88rising – og sidst, men ikke mindst, Billboard-hitlistetopperen YUNGBLUD, der også har ligget nummer 1 på den britiske albumhitliste.

Fem af finalisterne udvælges fra hver region, og de får chancen for at optræde til den virtuelle koncertserie Vans Musicians Wanted i september. De regionale vindere udvælges også til at modtage præmier bestående af blandt andet produkter fra Vans, udstyr fra guitarproducenten Kramer, global musikdistribution og en chance for at komme på store playlister oprettet af Spotify og Apple Music. Men den allerbedste præmie skiller sig stadig lidt ud – at blive åbningsnavn for YUNGBLUD næste år foran et levende publikum. Smag lige på den!

gallery_large

Sean Miyashiro – kreativ visionær og grundlægger af musikselskabet 88rising 

Musicians Wanted er en global platform med fokus på inklusion – og et springbræt for uopdagede skabere, men stadig med hjertet på det rigtige sted. Besøg Vans.eu/MusiciansWanted for mere information om tilmelding og officielle konkurrenceregler.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA