x

Skal du se dj Martin Jensen i aften klokken 23 eller Dizzy Mizz Lizzy lørdag live?

Skal du se dj Martin Jensen i aften klokken 23 eller Dizzy Mizz Lizzy lørdag live?

Den verdenskendte DJ Martin Jensen spiller i dag d. 30 juli i Svendborg på Frederiksøen. "Jeg spiller så sjældent i Danmark, og jeg har så stor respekt for et hold som gruppen bag dette koncept, der går forrest i en tid, hvor intet kan lade sig gøre, og lykkes med det. At man på ét år har skabt en af de største festivaler, Danmark har den her sommer, og er lykkedes med at tiltrække nogle af Danmarks største rockbands – med et helt nyt festivalformat. Det fik jeg lyst til at støtte op om, nu hvor jeg har muligheden, da stort set alle mine shows og tours i udlandet er indstillet og stadig bliver flyttet."

Martin Jensen, som har over 2 milliarder globale streams, 10,5 millioner månedlige lyttere alene på Spotify og har udgivet musik med andre verdensstjerner som James Arthur og Jason Derulo, har ikke spillet for et dansk publikum i over halvandet år. "Jeg troede jo, jeg skulle være et helt andet sted end i Danmark den her sommer, det var det, der var planlagt. Jeg synes, det er fantastisk at komme ud i vores eget land og opleve stemningen og give tilbage af al, den kærlighed jeg får fra mine danske fans, nu hvor muligheden er her."

5700 Summer er festival, fællesskab og byliv - skabt og udviklet i Svendborg af passionerede musikelskere, en dynamisk kommune, lokalt foreningsliv og et erhvervsliv, der tør bakke op og involvere sig. Foreningen bag 5700 Summer er meget stolte af dette års program. "Skal man gøre det.. Så skal man gøre det for fuldt blus", siger festivalchef for 5700 Summer Lars S. Aagaard, med et træt, men stort smil.

Køb billetter her

LØRDAG SLUTTER 5700 SUMMER-FESTIVALEN MED ET BRAG

De sidste par dage har der været mange gode bud på, hvem der skal spille til dette års afslutningsshow på 5700 Summer. Koncerten har nemlig været hemmelig indtil i dag, hvor festivalchefen på 5700 Summer afslørede artisten på P4 Fyn. 

5700 Summer bliver afsluttet med et brag af en fest, når den danske rockgruppe Dizzy Mizz Lizzy indtager scenen lørdag aften klokken 22. Gruppen har lavet talrige hits, blandt andet "Silverflame", "Glory" og mange andre. 

Bandet, som skal spille til afslutningsshowet og derved afslutte dette års festival på 5700 Summer i Svendborg, består af Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis, som fandt sammen igen i 2010.

Køb billetter her


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA