x

Hvad laver Peter Peter for tiden??

Hvad laver Peter Peter for tiden??

En af Danmarkselitens største punkrockere Peter Peter (eks-Sort Sol) arbejder i øjeblikket på et album med det nye Bleeder, som egentlig består af medlemmerne fra Düreforsög. Det er der for så vidt ikke noget odiøst i, men den interessante anekdote til historien er, at Peter "Peter" Schneidermann lægger sine nye numre ud på nettet til fri download.

Det foregår på sitet Sensual Logic, hvor musikeren Christian Skeel har åbnet et forum for alle udtryksformer, der kan elektronificeres. Digte, malerier, fotos og musik er nogle af de elementer, der findes på siden, hvor parolen er "This is a copyright free territory".

Det er et opsigtsvækkende projekt, der har fået stor opbakning blandt de bidragende til det tværkunstneriske website, der beskriver sit udgangspunkt således: "Der var engang, hvor idéer tilhørte alle. I dag er kampen imod kopieringen selv blevet en fornærmelse mod skaberens værk."

Et markant svar på tidens pladeselskabskriser, og som drager en del paralleller til punkens eget grundlag i slut-70'erne og start-80'erne, hvor udtrykket i sig selv havde en betydning.

www.sensuallogic.dk kan man ud over Skeels eget og Peter Peters nye musik også høre andre navne med begejstring for konceptet, såsom københavnerbandet LOOPY (de skriver det med stort) og saxofonisten T.S. Høeg.

Det gendannede Bleeder er altså meget snart på vej med et nyt album, og det forlyder, at de fem bedste numre stadig holdes tæt inde til kroppen og endnu ikke har været ude på Sensual Logic som det, Peter Peter selv kalder for MPP3.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA