x

Klub Klam aktuel med cd

Klub Klam aktuel med cd

Dundersuccesen Klub Klam, fra P3’s lørdagsunderholdning, har netop udsendt deres debut-cd "Sikke Noget LUrt". I den forbindelse talte GAFFA med talsfrontmand Morten Buschmann, bedre kendt fra det fremragende band Guest Workish og som Klub Klams superstjerne, stand-up-keramiker Potte John (billedet).

Er I trætte af al den succes? Og er den steget jer til hoved…
- Vi går hele vejen! P3 kan ikke stoppe os. De ved ikke, hvad de sad på. Man skal åbenbart droppe en succes, når man har den. Vi er for populære, vi bliver spillet i alle andre programmer på P3. Vi har sejret!

Øh … Men I er jo blevet droppet?
- Sejret, siger jeg. Vi er store i Jylland, og nu tager vi på stadionturné. Med alle kendingene og banjo-heavy-glamrockerne Ban-Jovi.

O.k., hvorda…
- Og vi inviterer de mest kriminelle negre, der findes. Af den slags, hvor mændene har meget tøj på, og kvinderne tilsvarende mindre. Dette er en betingelse for at komme med på tour - ikke et forslag.

Men…
- Og vi tager Creamy med - som opvarmning. De møder vores krav. Og panserpisseren Potomkin - hun kræver metaltoiletter, det er det eneste, som kan holde til hende.

Øh … interessant, hvad me…
- Vores sæt består af 2 gange 5 minutter. Og hvis folk kan lide det, giver vi en times ekstranummer.

Synes du ikke, at det e…
- Og vi udgiver det hele som kassettebåndssingler. Chrombånd, Dolby C. Os kapitalistiske autonome, der er gået ind i reklamebranchen. Vi ved godt, hvor det bedste marked er, og det er på tankstationerne. Se bare, hvor mange dansktop-cd’er de har.

Kassettebåndssingler? Bedste marked? Er det ikke lovligt kommercielt?
- Det er jo meningen, vi er kapitalister. Og det er ikke at sælge ud. At sælge ud er at gøre som Eminem. Folk er sgu trætte af at høre om ham og hans mor. De unge vil sgu ha’ kvalitet. Vi har samfundssatiriske sange. Og sketcher, som er sange. Se, det er kvalitet.

- Øh … sketcher, som er sange? siger jeg, denne gang til telefonrøret.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA