x

Skywriter-turnédagbog kapitel 1

Skywriter-turnédagbog kapitel 1

Dag 1 - 9/10
Latterligt tidligt op og af sted. Mod syd på motorvejene med alle de væmmelige lastbiler, der driver som buldrende bisoner over Tysklands civiliserede asfaltsletter. Vi har en behagelig bil. Den er god at køre stærkt i. Vi har kun hån tilovers for de langsomme, danske campister vi overhaler på deres vej mod årets sidste varme i syden. Vi ser på blade. Vi kan lide hvad vi ser: Træerne har boltret sig i efterårets malerbøtter; mirabellegule, krigerisk mørkegrønne, orange-blinkende, blodappelsinfarvede, lysegrønne som lighteren i bilens vindueskarm og nogle er allerede håbløst brune.

Tysk autobahn-gastronomi på kæderestauranten ’Gusticus’ (Motto: Einfach Lecher)
Vi kører lidt bag en lastbil fra det liden opmuntrende ’SORG-transporte’. Men vi er muntre, vi er af sted igen og glider hurtigt ind i turnélivets lige dele ekstase og døsig monotoni. At turnére er at overgive sig til livets basale sider; at sove, spise, drikke, gøre toilette, tale og spille rock.
Vi spiller i en gammel kuffertfabrik i Fürth ved Nürnberg. En god koncert på et godt spillested, der om nogle dage har Romeo Franz Ensemble på programmet.

Vi hænger ud bagefter, drikker øl og falbyder merchandise. En tredjedel af publikum køber en plade. Vi sælger 6 stk. Det bliver halvsent og vi bliver halvfulde. Det er godt. Vi er af sted igen.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA