x

Skywriter-turnédagbog kapitel 2

Skywriter-turnédagbog kapitel 2

"Willkommen im Land der Frühaufsteher" (Velkommen til landet for ham der står tidligt op) råber skiltet imod os midt mellem Fürth og Leipzig, - en mærkelig melding og meget tysk, og i aften har vi et interview med Sarah Frühauf! Er det tegn kastet ned imod os af en rablende, men ond gud? Vi vil sgu sove længe i morgen, for igen har vi været på siden kvart over kvalme, og vi udvikler sorte rande fra øjnene og ned til knæene.

Vi skulle nå et interview kl. 14 med Midtdeutsche Rundfunk og bliver vist hen til en lædersofa af et alvorligt overskæg. Kvinden henter os og spørger os om Roskilde Festival og hvorfor vi er glade for Autobahns. Det her er et af svarene: Efterårstræerne, der blærer sig i sindssygt flotte farver -Eckersberg Go home, et tæppe af viber over os, og Neu! på anlægget.

På Cafe Panam mødes vi med Jacob Faurholt som skal spille før os. Jacob er den fedeste fyr, man bliver nødt til at hænge ud med og høre synge. Efter interviewet leverer vi en sprudlende koncert for ca. 80 tyskere som er totalt på. Vi sælger en masse Cd’er og vinyler, det vibrerer omkring os, tysken skal invaderes og hun elsker det. Vi slutter dagen med klogskab og Fernet Branca.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA