x

Skywriter-turnédagbog kapitel 5

Skywriter-turnédagbog kapitel 5

Stuttgart - 15/10.

Vågner i dette idylliske sted ved kobjælder og fuglefløjt i konkurrence med en kone som synger ”Die Gedanken sind frei” udenfor vinduet så gardinerne blafrer, Det er vores sidste koncert i aften og det er i Stuttgart 40 km.herfra. Vi har set fine tyske anmeldelser og features på myspace Deutschland, men er jo ikke sikkert de ved det i Stuttgart. Vi prøver at finde netforbindelse så vi kan sende til Gaffa, og nogen ømmer sig eller går i bjergene og får ilt til hovedet.

Vi kører til Stuttgart og har svært ved at finde atmosfæren i byen. Den står bare dér med sine glasfacader, banker og helt vildt mange apoteker og frisører. Og vi donerer gerne noget hegn og nyt blod til befolkningen i aften. Vi ankommer til en rockklub, der er en bar og en scene, - et rødt rum uden de store arkitektoniske armbevægelser. Super.

Mixeren er gået ned, så de henter en uden effekter og min delay pedal må sættes til for anden gang på denne tur… og Thomas må igen være lydmand, som han var det i Fürth, Leipzig og Hamburg.

Vi savner Slot, vores normale lydmand som glad stiller op når han har fri. Og han skal tjene rigtige penge for tiden. Uforståeligt!

Vi laver et radiointerview i bilen og svarer godt på mange gennemtænkte spørgsmål, og kommer igen omkring Roskilde festival, Autobahns og Anna Järvinens soveværelse.

Supportbandet har taget venner med og det er heldigt. Vi spiller en energisk, rød koncert. Autografer på vinyler og Cd er, - selv bartenderen vil købe, og så hurtigt tilbage til Gasthaus hvor vi stensover.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA