x

Munich-turnédagbog, kapitel 4

Munich-turnédagbog, kapitel 4

Greenhouse Studiet
Søndag d.19. tager vi ud i det legendariske Greenhouse studie for at indspille 2 nye sange med tekniker/producer Sturla Mio Thorisson, som blandt har lavet Björk og Bonnie ´Prince´ Billy i samme studie. Et fantastisk 2 etagers studie i en lille forstad til Reykjavik, hvor en herlig ro hersker. Vi fandt hurtigt ud af at kemien var perfekt mellem Mio og os, og det tog ikke lang tid før de første par spor var i kassen. Den franske musikpromoter Claire Banxi Bordenauve, Mios kæreste, som er i gang med at promovere Munich i Frankrig, er også hos os alle dagene. Det bliver ofte til nogle meget sene nætter i indspilnings-boksen, Hvor det derefter var perfekt at komme op og sove i De gode senge i gæstehuset som er en lille lejlighed i huset som vi bor i.
4 dage har vi været i studiet, og det er blevet til 2 numre som vi er blevet meget tilfredse med. Man kan høre et strejf af Island i sangene. Vi har også været så heldige at få den tidligere trommeslager i Sugarcubes som gæst på de 2 numre.

I byen med Klovn-holdet
Den sidste aften tager vi ind på Baren Dillon i Hovedgaden, og støder ind i Klovn-holdet, her bestående af Casper Christensen, Frank Hvam, Iben Hjejle og et hold af danske pressefolk, som kommer lige fra et releaseparty på 2 nye Klovn-afsnit i Island. Dem får vi en god snak med, og bliver selv hevet ind i et interview i Go´Morgen Danmark med Casper og Frank. Et sjovt input i slutningen af vores eventyr.

Det har været et udelukkende positivt eventyr, og en tur hvor vi virkelig har kunnet mærke sammenholdet i vores band, og vi er meget spændte på hvilke reaktioner vi kommer til at få på de nye singler.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA