x

Top Fem: Maya Albana

Top Fem: Maya Albana

Maya Albana, som du blandt andet også kan finde i GAFFAs FINALE i denne måned, er aktuel med bogen "Martin – Eventyret, Ørum og X Factor", der udkommer den 14. november, og medvirker på singlen "Med Små Skridt" med Mike Sheridan.

Maya Albana startede i popgruppen Nice Device i 90'erne, hvor de blandt andet vandt en Grammy og solgte 500.000 eksemplarer af deres catchy, internationale hitsingle "Cool Corona". I 1999 udgav hun sin selvbetitlede soloplade - produceret af Kasper Winding og Thomas Blachman i øvrigt. I 2004 udkom hendes anden soloplade, "God Bless Education". I dag arbejder hun som dokumentarinstruktør og tilrettelægger.

Farven sort
Altid skarp og anvendelig indenfor vigtige områder i livet som humor og beklædning.

Richard Avedon
Han var meget mere end en celebportrætfotograf. Han kunne noget særligt, nemlig at fremstille mennesker med værdighed og samtidig påpege deres skrøbelighed. Det er en fin balancegang, der kræver kærlighed og overskud.

Til Rotterne, Til Kragerne, Til Hundene
Peter Sommers nye plade. Jeg er meget begejstret for hans nye album, dets alvor, finurlighed og pokkers gode lyd! Jeg er stadig i gang med at bevæge mig ind i det og det vokser virkelig for hver gang.

Prince
Jeg så temalørdag om Prince, Madonna og Michael Jackson forleden og fik et sug i maven, hver gang Prince var på skærmen. Fantastisk at blive mindet om denne fantastiske musiker, sanger, performer og kunstner med giga K. Jeg stod af Prince efter "Diamond and Pearls", men havde til gengæld store bløde punkter for "Parade", "Sign O´Times" og "Love Sexy". Det er næsten ubegribeligt at forstå, hvor mange talenter den mand har eller har haft. Lidt ligeså svært at forstå, som hvor langt der er til Mars og Pluto.

Efterår
Jeg er fan af det dæmpede lys, naturen der giver op og stripper, kastanjerne på jorden og mørket, som man kan gemme sig i

Bogen "Martin - Eventyret, Ørum og X Factor" udkommer den 14. november.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA