x

W.E.E.D.-turnedagbog 4. august

W.E.E.D.-turnedagbog 4. august

Efter de to første job i Keith og Dundee gik turen søndag aften til Aberdeen og spillestedet Dr. Drakes. Lille klub, men hyggeligt sted. Alle aftener i Aberdeen er efter sigende som en torsdag i byen, men publikum var begrænset. Men godt job med to lokale opvarmningsband, der var bedre end de forrige dage. Ingen andre end chaufføren husker så meget fra køreturen tilbage til Dundee, og det var nærmest direkte i kanen - eller rettere på gulvet igen hos den lokale promotor.

Tidligt op i dag og en kedelig, lang og sej køretur fra Dundee til Sheffield. Knap syv timer i bagende sol og trafikpropper med jævne mellemrum.

Vi er lige ankommet til spillestedet The Casbah, der er kæmpestort i forhold til de tre steder i Skotland, hvor der var plads til 100-150 mennesker. Der er fire bands på i aften. Hovednavnet er The Suffrajets. En pigegruppe, som vi aldrig har hørt om, men lige har landet en god deal med Sony. Den ene af pigernes far er tourmanager. En stor skaldet mand, som passer godt på pigerne...

Læs dagbog 4.-7. august.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA