x

Før koncerten: Jesper Binzer, D-A-D

Før koncerten: Jesper Binzer, D-A-D

Hvordan er det gået i øveren?
– Nu har vi ikke været i øveren endnu, men som regel går det godt. Vi er efterhånden så gamle i gårde, at vi hellere vil fortælle historier end spille musik, når vi mødes! Men vi skal have opøvet nogle numre, vi aldrig har spillet live før, og så er der jo hele den nye plade ...

Hvad kan vi forvente os af koncerten?
– Vi har overhørt alle gode råd fra regnskabsafdelingen, bankrådgiveren og skattefar og brugt alt for mange penge. Men hvis vi ikke skulle rive os, hvem skulle så? Det er hemmeligt, hvad vi tropper op med, men vi vil udnytte koncertrummet på en helt ny måde. At prøve noget, man aldrig har prøvet før – det er den bedste pille mod metaltræthed.

Hvad gør I, lige inden I går på scenen?

– Vi har et hemmeligt ritual, som er ekstremt vigtigt. Vi har kun glemt det én gang – til P3 Guld – og da gik det grueligt galt. Jeg kan af gode grunde ikke afsløre indholdet, men der er tale om nogle primale øvelser af motorisk art.

Hvad står der på jeres forplejningsliste?
– To kasser øl, to kasser vand, kildevand, tre liter gulerodsjuice, en liter vodka, tre liter orangejuice, te, kaffe ... Vi har brugt den samme i ti år, hvis ikke mere, så vi kan den udenad.

Hvad hører I i turbussen?

– Godt spørgsmål. Vi ender ofte med den ældste fællesnævner – Elvis, Johnny Cash og så videre. Vi gamle prøver nu og da at opdrage Laust (Sonne, trommeslager, red.) med noget punk, men så slår han straks tilbage med jazz. Ellers har vi hver vores iPod eller bærbare, vi kan høre musik eller se musikfilm på.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA