x

W.E.E.D.-turnedagbog 4.-7. august

W.E.E.D.-turnedagbog 4.-7. august

4. august, aften: Koncerten på The Casbah gik fint, og der var igen god respons fra publikum. The Suffrajets havde en supercool guitarist, men var ellers ikke den store oplevelse. De ville hurtigt af sted, så der blev byttet lidt om på rækkefølgen, og vi skulle også pakke og køre med det samme, så vi nåeede ikke at se de andre bands. Suffrajets vil komme og se os igen i London.

Der var et par timers nattekørsel til Shepshed, hvor vi skulle sove hos en pige med to små børn. Bunker af tøj og ting over det hele og meget lidt plads, men igen utrolig stor gæstfrihed. Godnat efter en flaske hvidvin og noget syntetisk, sødt sprut og en dvd med "Evil Dead".

5. august: Fridag og vaskedag ... for både bandet og bilen, hvor forruden er nærmest umulig at se ud af. Ingen har været i bad, siden vi kom til Newcastle fredag morgen, og det er en af de varmeste somre i England længe. Et brusebad ville være skønt, men de hjem, vi har været i, har kun badekar og en lille spand til at hælde vand over sig.

Rytmesektionen gaar på pub med vores vært, mens resten kører til Colchester og hører Biohazard på en lille klub. Strobe kender deres crew, så vi kommer gratis ind. Temperaturen er som i en sauna, og vandet drypper ned fra affugterne i loftet, men en superfed koncert. De to timer, som vi havde fået at vide, at det ville tage at køre derned, viste sig dog at vare tre og halv time. Så hjemturen blev lang, og ingen havde brug for syv timers køretur i dag...

6. august: Fridag igen. Jobbet i Scarbourogh er aflyst. Promoterens kone har smidt ham ud, og banken spærret hans konti. En fridag er okay, to skaber lidt rastløshed, men de akustiske guitarer kommer frem, og der bliver spillet et par timer på græsplænen ude foran stedet, hvor vi bor, og leget med de lokale unger, der tilsyneladende ikke er vant til den store opmærksomhed fra voksne. Lidt trøstesløst sted, men naboerne kommer stille og roligt hen og hygger sig. Ingen af dem havde været ude på plænen i tre år...

7. august: Tidligt op og af sted til Liverpool for at slentre lidt rundt og købe et nyt bækken. Jobbet er flyttet til The Masque. Der er en lille scene i klubben, men da lydmanden og promoteren dukker op, viser det sig, at vi skal spille i The Masque Theatre inde ved siden af. En fantastisk flot sal med søjler og stor scene og plads til 400 mennesker. Der kommer dog kun godt 100. Vi spiller sidst, og mange er klart kommet for at høre deres venner i de andre bands. Men vi spiller den hidtil bedste koncert paa turen...
The Masque Theatre ligger i samme bygning som Barfly, og den ene af ejerne inviterer os med på natklub sammen med den norske lydmand og nogle andre fra stedet. Han har et pladeselskab og et publishingfirma og har tidligere været i København for at høre os.

Nogle spadserer af sted, og da bussen kører forbi, ser vi, at det ene forhjul er fladt. Alle prøver at hjælpe til, og selv DJ’en på klubben er også ude for at se, om han har det rigtige værktøj og en donkraft.

Det ender med, at vi må ringe til Fiat-serice i Danmark, der skaffer hjælp. Godt 40 min. efter kommer der en lille kranbil, og reservehjulet kommer på. Hjemme hos en privat fyr igen og sove i Liverpool, hvor vi skal overnatte to gange.

Læs dagbog 8.-11. august.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA