x

Top Fem: Lucy Love

Top Fem: Lucy Love

Den zambianskfødte rapper, der går under kunstnernavnet Lucy Love, er aktuel med sit debutalbum "Superbillion", som hun blandt andet fortæller om i et længere interview med GAFFA her. Her fortæller hun også om grime-genrens oprindelse i Londons forstader og ikoner som Dizzie Rascal, Wiley og Lady Sovereign ('s sellout til amerikansk pop).

Hendes nye album er lavet sammen med produceren Yo Akim, og det har fået flotte anmeldelser i de danske musikmedier - ofte med reference til at være en nyskabelse på dansk grund. Vores egen anmelder, Jesper Buhl skrev "Lucy rapper superstramt med en endog meget autentisk britisk accent, og hun har oven i købet noget på hjerte, hvilket ellers ofte er en mangelvare i grimens univers af overfladisk gunclap-lyrik", og gav fem stjerner. Vi har bedt hende om at dele sine fem favoritter med GAFFA's læsere:

Gameboy Classic
Jeg købte faktisk en brugt Gameboy i Wien, fordi min gamle var blevet væk. Jeg købte også de samme spil, som jeg havde, da jeg gik i folkeskole: Tetris og Super Mario. Mit mål er at slå min gamle Tetris-high score og fuldføre Super Mario Land.

Burial: Untrue
Det er nok den mest dystre plade jeg har hørt nogensinde. Støvet dark garage er det sygeste. Den plade har kørt i konstant loop hjemme hos mig i lang tid nu. Meget speciel sound, tror endnu ikke at Burials identitet er blevet afsløret - meget mystisk.

Harry Potter
Jeg er ligeglad med, hvad folk siger, han er bare for sej. Han kan jo trylle. Men jeg mangler at læse den sidste bog, så jeg er temmelig meget bagud.

Min symaskine
Fik den i julegave af min mor for fire år siden. Det er nok den mest nyttige gave, jeg har fået nogensinde, hold kæft hvor har jeg brugt den meget. Jeg har lavet alt mit scenetøj med den og meget af det tøj jeg går med til daglig. Den dag, den går i stå, bliver en meget trist dag.

Big Up, Amager!
Amager har det hele. Big up Amagerbrogade, Urban Planen, Amagercentret, Islands Brygge og Christianshavn.

"Superbillion" udkom den 23. februar.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA