x

Said The Sharks Canada-tour-dagbog kapitel 2

Said The Sharks Canada-tour-dagbog kapitel 2

Vi tjekkede ind på vores nye 5-stjernede hotel med Monet-parafraser på væggene, og teamede op med den landsdækkende tv-station AUX, der interviewede og optog to numre med os. Super-professionelt guidede de det kropumulige tømmermændsramte band rundt på hotelværelset, der var scenen for minikoncerten. "True Love" blev optaget på gulvet, mens "Took You" blev fortolket liggende i en king size-seng.

Lørdag spillede vi vores hovedshow til Canadian Music Week. Først var det noget tyndt med publikummer, men pludselig væltede det ind med godtfolk, der nød tonerne.

Søndag aften spillede vi vores sidste koncert på CMW. Spillestedet Rancho Relaxo lagde hus til det officielle uofficielle CMW-afterparty. Spillestedet var fyldt og stemningen helt splendido.

Det har været nogle fantastiske dage i Canada og eneste minus må være de dumme udsmidere, der ikke ville lukke os ind til det Gene Simmons-
foredrag, som vi havde glædet os til. Tanken om, at vi har stået mindre end en meter fra den kæmpe bloddryppende flagermus, er ikke til at bære.

Oh, en canadier fra magasinet Access kom forbi vores gig på The Central. Han var vild med koncerten og optog "Magic Man" & "Noel", numrene skulle være at finde på deres site inden længe... wicked.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA