x

Southern Gothic Tales-turnédagbog, kapitel 1

Southern Gothic Tales-turnédagbog, kapitel 1

Så har jeg ramt  New York, og de to første koncerter er vel overstået. De er gået rigtig godt, men ikke helt uden drama.

Jeg startede dagen i går med at stifte bekendtskab med den sindssyge amerikanske madkultur. Inden den første koncert blev vi enige om at gå ud og få noget godt at spise, og vi fandt et sted der eftersigende skulle servere en god bøf. Da jeg skulle bestille, gik det indre kødsvin op i mig, og jeg bestilte en stor bøf med pomfritter, løgringe, spareribs, kylling og kage som tilbehør, TEXAS SIZES.  Føj for satan en kødfest! Jeg er erklæret vegetar resten af turen, eller i hvert fald et par dage.

Efter dette kødorgie tog jeg en taxa mod spillestedet Arlean's Grosely i Greenwich Village hvor jeg skulle spille det første job. Et åbnings-act kl 19.00. I taxaen gik det op for mig at jeg havde fået synkroniseret mit ur til amerikansk tid, forkert, hvilket resulteret i at jeg nåede frem til spillestedet 10 minutter efter jeg skulle have været i gang. Bummer! Alle tog det dog rimeligt cool og efter en lyn lydprøve spillede jeg et ok første job.

Derefter var der kun tre timer til at jeg skulle spille mit næste job på den legendariske klub, The Bitter End. Normalt ville jeg måske synes at det ville være for stressende at spille to jobs på en aften, men da The Bitter End er kendt for at have lagt hus til både Bob Dylan og Paul Simon-koncerter, i start-tresserne, skulle det passes ind. Det var til en sangskriver aften, hvor der skulle spille 7 solister, og hvor jeg fik æren af at slutte af.

Jobbet gik fint, og jeg brugte specielt meget energi på at introducere numrene så godt jeg kunne, og på at undgå det værste Valby-engelsk, hvilket føltes lidt fjollet, da jeg fandt ud af at flere af selskaberne i klubben var danske.
 
"Thank you and good night". Den er god med dig, spil den med hunden!!!

De næste dage byder på flere koncerter i NY, og jeg lover at holde jeg orienteret undervejs.

Hej for nu.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA