Spot på Spot Festival: Messy Shelters

Spot på Spot Festival: Messy Shelters

Messy Shelters er pseudonym for sangskriveren, produceren og multiinstrumentalisten Mikkel Bolding, der har fået en overordentlig positiv omtale i pressen for sin iørefaldende og melodiske indierock med elementer af blandt andet folk og 60'er-pop. På sine indspilninger spiller han de fleste instrumenter selv, men live har han fem musikere med sig til gøre sine flotte produktioner koncertvenlige.

Anmeldelse:

I november anmeldte GAFFAs Simon Christensen Messy Shelters' debut-ep "Abandonship" til fem stjerner og skrev blandt andet:

"Åbningssporet Wandering, Wondering er en mørk aftentur med symfoniske kor og klokker, mens nummerets grundstruktur er en folksy singer-songwriter-stil. Produktionen passer godt til det musikalske udtryk, der er lidt beskidt, ikke-poleret, men lydbilledet er gennemarbejdet. Up er lettere, mens Roll Over Reason er mere skrællet og går Mugison i bedene på vokal og guitar, mens Did I Tell You? er et nyt langsomt, retrospektivt og letstøjende, omend kort bekendtskab. Den Beatles-agtige Behind kan ikke helt måle sig med de første fire numre, men til gengæld beviser den, at Abandonship favner musikalsk bredt, og man kan kun glæde sig over, at lange ventetid er brugt på at hæve produktion og sangskrivning til det, der i sportens verden hedder: "et højt bundniveau". Ep'en gør præcis det, en ep skal. De små fem stjerner er både en ros og en forventning om, at Messy Shelters' studiealbum-debut besidder samme variation og niveau."

Karrierestart: 2006
Seneste album: "Abandonship" (ep, 2008)

www.myspace.com/messyshelters


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA