x

Spot Live: Dronningen besøger Spot

Spot Live: Dronningen besøger Spot

Et noget usædvanligt scenarium udspillede sig på fredagens Spot Festival. Den kongelige "Krone 121"-bil holdt ved siden af Musikhuset, og mange undrede sig - det kunne da næsten ikke passe, at selveste Hendes Majestæt Dronningen ville besøge Spot Festival.

Nysgerrigt samlede en lille flok af folk sig sammen for at se, hvad det nu kunne være for noget. Undertegnede og fotograf stillede os forventningsfulde for at se, om vi måske kunne få mulighed for at spørge den kære Margrethe, om hun nød at være på Spot Festival. Men ak, en meget stor og bredskuldret security-mand gennede os et par meter tilbage, så der var ingen muligheder for at komme i snak med majestæten. Og igen ak, det var heller ikke Spot Festival, hun var kommet for at besøge, men derimod for at åbne Aros' fødselsdagsudstilling.

Dog blev der også tid til at vinke til rockfolket på festivalen, da Dronning Margrethe forlod Aros via broen over til festivalpladsen, men publikum var dog lidt sløve til at vinke igen. Og det obligatoriske fænomen "næsten-tab-af-hat-i-vinden" måtte majestæten også udsættes for, hvilket dog fik lidt mere opmærksomhed fra tilskuerne.

Hele seancen varede tre minutter, og nu kan Spot Festival også prale af at have haft kongeligt visit - i hvert fald næsten.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA