x

Top Fem - The Kissaway Trail

Top Fem - The Kissaway Trail

På torsdag slår Copenhagen Jazzhouse op til den anden koncert (ud af seks), der hylder legendariske musikere under titlen "We Proydly Present". Den 7. maj blev Bob Dylans sange fortolket af danske kunstnere som Figurines, Claus Hempler, Moi Caprice, Hymns From Nineveh med flere. Anmeldelsen og sætlisten kan du finde her.

Torsdag den 4. juni er det så Bruce Springsteen, der skal spilles af navne som The Kissaway Trail, Turboweekend og The Floor Is Made Of Lava. Odense-bandet The Kissaway Trail har i den forbindelse lavet en Top Fem til GAFFA.

Thomas L. Fagerlund, Søren B. Corneliussen, Daniel Skjoldmose, Rune Pedersen og Hasse Mydtskov dannede The Kissaway Trail i Odense, og i begyndelsen af 2007 udgav de deres selvbetitlede debutalbum, som siden er udkommet i Europa, Japan og Australien. Deres første singlehit, "Smother + Evil = Hurt", som også udkom på deres debut-ep fra 2006, blev desuden et hit på Det Elektriske Barometer. Bandets andet album har imidlertid været længe undervejs, og Bruce Springsteen-hyldesten den 4. juni bliver en kort tilbagevenden, mens vi venter på deres anden plade, som allerede er indspillet og for tiden bliver mikset af Interpol-produceren Peter Katis - som også er Thomas Fagerlunds første anbefaling:

Peter Katis (Mikser og producer)
Jeg har længe været stor fan af Peter Katis. Det startede så småt med Interpols album "Antics", men da jeg hørte The Nationals plade "Boxer", blev jeg slået ud af lyden på albummet. Ikke at Peter Katis gør noget vildt kunstnerisk, eller at han har opfundet en ny dyb tallerken, men hans tromme- og bas-lyd var bare noget, der gik lige ind i mit hjerte. Måden han lægger tingene i mikset. Alt ligger simpelthen perfekt, uden at det går hen og bliver til ren sukkerpop.

Lydkraft
Vi startede så småt med at lave nye sange 2008 og var i 2-3 måneder rundt i forskellige studier og indspille nye sange, men endte hjemme i Odense, hvor vi også indspillede vores debutplade. Det var i Lydkraft-studiet. Vi skulle egentlig kun lappe lidt hist og her, men det endte med, at vi næsten indspillede hele vores nye plade om på lidt over en uge.

Smagsløse Cafe
Smagløse er og har altid været Odense's mest hyggelige bar og cafe. Konceptet om, at alt deres inventar er usmageligt og hentet på en genbrugstation billigt, måske endda gratis, gør, at man føler sig lidt mere hjemme end andre steder.

Værktøj
Vi har i mange år været en del af Odenses øvelokaleforeninger, men har valgt at få vores helt eget øvelokale og hobbystudie. Vi har fundet et rum i et industrikvarter og skal nu i gang med den helt store værktøjskasse. Jeg tror ikke nogen af os har så meget værktøj, så vi må ud og låne en del. Men det skal nok blive rigtig godt.

Musikalske venner (Carcoques debut og The Spy In The Mes-premix)
Carcoque udkommer med et debutalbum snarest. Det er odensiansk reggae blandet med swing, folk, jazz. Det er superfedt og fortjener helt sikkert at blive hørt. The Spy In The Mes har haft indspillet samtidig med The Kissaway Trail, og vi har hørt nogle af deres nye sange, som lover rigtigt godt for deres andet album. Vi kan kun sige... "WOOW WOOW, WOOW WOOW."

"We Proudly Present... Bruce Springsteen" finder sted på Copenhagen Jazzhouse på torsdag den 4. juni.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA