x

Før koncerten: Chris Cornell

Før koncerten: Chris Cornell

Hvordan går det i øvelokalet?
- Jeg tilbringer ikke så meget tid i øvelokalet lige nu grundet en travl tourkalender. Jeg arbejder dog på min computer hele tiden. Lige nu er jeg i gang med et par nye projekter, mere vil jeg ikke sige nu.

Hvad kan publikum forvente sig af koncerterne?
- Med hensyn til valg af sætliste kan jeg ikke sige så meget. Vi har ikke en fast liste til koncerterne. Valget af sange ændrer sig hele tiden, alt efter hvad humør jeg er i den dag. Men det danske publikum kan helt sikkert forvente sig lidt fra hver periode - Soundgarden, Audioslave og mine forskellige solo- og sideprojekter.

Hvad gør du, lige inden du går på scenen?
- Det har jeg faktisk ikke. Jeg bruger lang tid på at synge og spille akustisk guitar inden koncerten. Dette er vel en kombination af stemmeopvarmning og fast ritual. Den sidste halve time op til koncerten tilbringer jeg ofte alene sammen med min kone.

Hvad står der på din forplejningsliste?
- Jeg spiser alt. Har alt for mange gange oplevet bands med helt urimelige krav. Når de ankommer til spillestedet, kaster de et blik på den syv meter lange buffet, de har bestilt, tager et stykke toast, og så kan spillestedet smide det hele ud igen efter koncerten. Jeg har ingen krav, hvad angår min forplejningsliste, bare der er et eller andet.

Hvad lytter du til i tourbussen?
- Lige nu lytter jeg udelukkende til Crash Kings (Det opvarmningsband, Cornell selv har valgt til hele sin USA-tour). Har du hørt dem? De er fede! De gav mig en cd, da vi startede denne tour. Efter at have hørt den én gang gik jeg selv på nettet og købte resten af deres materiale. De er helt, helt fantastiske, og faktisk det eneste, jeg lytter til lige nu.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA