x

Før koncerten – Balstyrko

Før koncerten – Balstyrko

Hvordan er det gået i øveren?
- Det er gået rigtig godt! Især her på det sidste. Vi kom lidt skævt i gang, fordi de første jobs kun bestod af et par numre eller tre – for eksempel på DMA og til ”Backstage” på DR2. Der var simpelthen så lidt, der skulle nås, at stemningen blev lige lovligt afslappet. Her for nylig fandt vi frem til, at vi har øvet 28 gange!
 
Hvad kan vi forvente os af koncerten?

- Det larmer mere live, og der er mere smæk på. Vi udvikler det løbende, og jeg vil helst ikke afsløre for meget – men jeg kan da fortælle, at vi altid har en ny stortrommeplakat med, lavet af ham, der også lavede vores albumcover. Kan I ikke bare komme og se det?

Hvad gør I, lige inden I går på scenen?
- Det er lidt forskelligt. Vi har ikke været i gang så længe, så vi har ingen deciderede ritualer. Men som regel tager vi et gruppekram og en skarp. Vi drak mørk rom, før vi overdoserede og fik heftige tømmermænd dagen efter en koncert i Århus. Nu er det vodka eller tequila, der tager toppen af spændingen.
 
Hvad står der på jeres forplejningsliste?
- Ikke noget specielt. På et tidspunkt var der snak om, at vi skulle have lidt mindre slik – Ane (Trolle, red.) synes, at hun er tyk, og Lasse (Blæs Bukki, red.) har sukkersyge. Men bandet og jeg er ret glade for slik, så forslaget blev vist aldrig vedtaget.
 
Hvad hører I i tourbussen?
- Som regel bare radio, P1, P3 og sådan. Ellers hører vi på, at Ane snakker. Hun snakker en del (griner).


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA