x

Den Gale Pen møder Anders Blichfeldt

Den Gale Pen møder Anders Blichfeldt

Hej Anders. Gud fader bevares, 17 album! Er I ikke snart færdige? Jeg tror, selv havnefesterne er trætte af jer.
- Jeg tror, at fiskene i havnen til havnefesterne er trætte af os, men de lever på den anden side i så giftigt et miljø, at ikke engang GAFFA-ansatte ville kunne overleve - og da slet ikke en BFS-koncert. I ville ligge med bugen opad. Så hold jer væk, mens I stadig kan sprælle i nettet, skabsfans!

You wish! Anyway, I fik losset Peter Viskinde ud af gruppen, selv om alle ved, at han var lig med succes. Et træk, der betyder den visse økonomiske ruin for jer. Hvem stod bag den genistreg?
- Alle medlemmer af Big Fat Snake tilhører den ekstremt venstre/højreorienterede terroristgruppe Lysende Stig (Elling), og det er vores leder og strateg Michael Kim Schumacher, der bestemte det. Så nu kører det for os på hitlisterne.

Øhh, er du på syre? Peter Viskinde havde i det mindste cowboystøvler på - ALTID! Hvem skal nu give jeres tissemands-rock kant?
- Ja, ja, ja, hvad hjertet er fuld af... Vi har sejlersko og sømandstrøjer

Du er vist bare fuld. Apropos tissemand, jeg har hørt, at bandet er opkaldt efter en af medlemmernes diller. Er det niveauet for humoren i bandbussen?
- Vi har ingen bandbus, så det står sløjt til med humoren. Vi cykler til job for tiden, kun iført tights, så op på geden og se, om du kan komme på baghjul. Så kan du selv tjekke, når vi fræser over Storebæltsbroen.

Stadig på dope, kan jeg fornemme. I kæfter jo også op om nyfunden energi på den nye plade, og så har I fået mosefundet Chief "kickflipper" 1 til at producere den?! I giver den godt nok gas, hva'?
- Er du tosset ja, vi moonwalker hele vejen til hæveautomaten og hjem igen, iført bandana, kæmpesko og hængerøvsbukser, mens vi skråler "Bonsoir Madame".

Javel ja, men nu når Bamse er blevet cool ved at vinde Allstars, har I jo overtaget førstepladsen som landets røvballeorkester - hvad vil I gøre ved det?
- Vi takker vor skaber for førstepladsen, og vil gerne takke alle vores sponsorer, og ikke mindst selvfølgelig Bamse. Sig til ham, at Kylling er lidt bleg om næbbet, knap så stram, men har det godt.

Gu' har han ej! I praler af at turnere meget. Hvad med groupies? Der må da være basis for en strandet hval eller to under den bolsjefarvede teltdug til Svendborg Festdage.
- Uha ja, det tog en uge at finde sig selv, og jeg mener rent fysisk at finde sig selv efter sådan en tur. Hun må have vejet mindst 200 kilo, men du ved - når først det kører. I øvrigt spiller vi så ikke i Svendborg det første lange stykke tid igen, det tager for mange kilo af kampvægten. Du ved - jo tykkere de er, jo flere kilo taber man under akten, og jeg er efterhånden kun skind og ben.

Aaargh, grimme billeder i hovedet. Hurtigt videre! Titlen på jeres album er kryptisk. Er det en søgt, venstreorienteret musikerhilsen til den "farlige" regering, eller er det voksenmobning af stakkels Peter?
- Kryptisk, det ord tror jeg aldrig, GAFFA har brugt om Big Fat Snake. I må kunne lide os, skabsfans! Nå, men det er ingen af delene. Det er et skjult budskab sat sammen af bogstaver, der, hvis man tæller fire bogstaver frem i alfabetet for vokaler, og seks bogstaver tilbage i alfabetet for konsonanter, danner den virkelige titel på pladen: GAFFA stinker!


         

        


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA