x

Den Gale Pen møder Odense Assholes

Den Gale Pen møder Odense Assholes

"Odense Assholes"? Hvis det endelig skal være noget med røv, hvorfor så ikke bare Odense bonderøve - det er jo det, I er!

- Vi tænkte det selv, men vi har planer om et stort break i udlandet, og besluttede at "Assholes" var mere internationalt. Vi har jo også lige skrevet kontrakt med Fuck The Police Records, så vi kommet i stald hos de helt store nu.

Ja, sikke et gennembrud. Odense er kendt for to ting: krigszonen i Vollsmose og verdens grimmeste dialekt. I trækker ikke ligefrem byen i den rigtige retning, vel?

- Ja, krigszonen er en af vores stoltheder, men dialekt? Jeg kender selv en dialekt, som har sit eget firma, men hvad fanden har folk, der tegner huse med os at gøre?

Hold da kæft, der er lys, men der er ingen hjemme, hva'? Christian Juncker, Fielfraz og nu Odense Assholes. Byen spytter bare stortalenter ud på stjernehimlen, hva'?

Hvem? Det virker ikke, som om du har gjort din research særlig godt. Hvornår kan vi for resten regne med at se den her artikel ved siden af nogle patter?

Ha ha, det var næsten lige så sjovt som jeres tekster. I lyder som ham dér L:Ron:Harald fra Sydtyskland. Det kører bare for provinsen, hva'?

- Igen. Vi ved ikke, hvem du snakker om. Rent musikalsk ligger vi i grænselandet mellem 50 Cent, Hampenberg og Ultimate Fighting. Vi er stolte af at kunne afsløre, at vores nye plade "Ik' For Sjov" er blevet kåret som den voldeligste plade i verdenshistorien af Fyens Stiftstidende. Ydermere kan vi løfte sløret for, at vores nye musikvideo til nummeret "Hvor Er Mine Voldsmænd?" vil blive den video, der har udledt mest CO2 nogensinde.

I hader homoer, men klæder jer i orange. Sjovt nok den samme farve, som findes i de homoseksuelles regnbueflag - er I alligevel lidt lyserøde?

- Ja ja, men det er jo den farlige orange, vi bruger. Så ved folk, at de skal passe på, når de ser os. Har de nu også fået deres eget flag? Hvorfor giver I dem ikke også stemmeret, nu vi er i gang?

Hov, hov haters. Hvad har I imod Liberal Alliances egen partyboy Simon Emil Ammitzbøll?!

- Vi går ikke ind for politik! Man kan jo ikke løse problemer ved at snakke om det. Se bare, hvor lang tid de var om at rive Ungdomshuset ned - det er jo til grin. Vi gider ikke sådan noget demokratisk hippie-pis, for vi ved, at vi har ret - fat det! Vi har 3 regler, vi lever efter, og det er rigeligt: 1. Politik er for bøsser og kvinder! 2. Vi vil skide på gravide! 3. Luk røven og bag en kage!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA