x

Før koncerten - Martin Hall

Før koncerten - Martin Hall

Hvordan er det gået i øveren?
- Jeg lider af klaustrofobi, så af samme grund spiller vi foreløbigt kun i fraktioner. Sidste uge øvede jeg for eksempel med pianisten Henriette Groth om onsdagen og violinisten Karoliina Koivisto om fredagen. Spiller med samtlige syv medlemmer hver for sig. Temmelig sært faktisk. Ikke videre holistisk, I know.

Hvad kan vi forvente os af koncerterne?
- Noget mere end This Is It-serien i al fald. Øjeblikke af stor skønhed formoder jeg. I det mindste et par overraskelser fra bagkataloget. Om det ligefrem bliver et orgie af grådkvalt lykke og kulsort sjælefortabelse, det må tiden vise. Udfordringen ved en Hall-koncert er jo, at intet mindre efterhånden kan gøre det, hverken for publikum eller mig. Vi er fanatiske, hele bundtet.

Hvad gør I, lige inden I går på scenen?
- I've got no idea. Tiden går vel med, at de andre forsøger at få brækket døren ind til toilettet op, hvor jeg sidder og gemmer mig, katatonisk-rædselsslagen og med skinnende øjne. Det er hårdt at spille i band med Martin Hall.

Hvad står der på jeres forplejningsliste?
- Til den første koncert i Tyskland har vi fået følgeskab af Det Danske Absint Selskab, så det skulle gerne garantere stemningen den aften. Det jeg plejer at få skrevet på listen, dukker som regel alligevel aldrig op - måske forståeligt nok i lyset af mine ønsker. Men heldigvis er der jo ingen grænsekontrol længere.

Hvad hører I i tourbussen?
- Forhåbentlig ingenting, men jeg skal da nok tage den seneste Ernesto Tomasini-cd med, hvis det er. The drag falsetto of London burde gøre underværker på sådan en firetimers bustur.

Martin Hall kan opleves følgende steder:
24. oktober: Hotel des Nordens, Flensburg
30. oktober: Skt. Pauls Kirke, Århus
08. november: DR Koncerthuset, København

Køb billetter via GAFFA Live


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA