x

One-Eyed Mule, turnédagbog kapitel 1

One-Eyed Mule, turnédagbog kapitel 1

Vi stak af fra Danmark en ikke ualmindelig mandag sidst i september i silende regn, mens månen var ved at drikke sig fuld i et hul i skyerne. Århusfraktionen blev samlet op på en forladt Fredericia banegård, og vi vendte snuden mod autobahn og dens aldrig svigtende kultur af enorme Bockwurst, truckertog, sure betalingstoiletter, Bundesliga fodboldklistermærker og pletskaldede servicemedarbejdere.

Med alderspræsidenten Andersen som mest vedholdende mand bag rattet stod den på et flere timer langt monopol-P1-interview med skægaben Niels Hausgaard, gennem den tyske nat, som ikke mindst vores lejesvend, den nordjyske Attack-trommeslager Rune, fandt søvndyssende. I morgenrøden entrede vi Belgien og spiste omelet omgivet af flamske Gents gotiske katedraler og oldermandshuse.

Ledelsen havde udstukket planer om at spille på gaden med hatten fremme, men morfarluren var for tung efter striben af belgiske trappistøl. Så det blev til lydprøve, aftensmad and so on. Cafe Video var en god lille rock 'n' roll-bar og var overraskende fyldt op da vi kom tilbage fra mad, så det var bare om at komme i sving. Folk tog godt imod muldyret, der løb hele manegen rundt på en god dag i Gent. Next stop Brussels.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA