x

Blackout Babies, turnédagbog (intro)

Blackout Babies, turnédagbog (intro)

Blackout Babies er os - Nana Salome (21 år) og Linn Lavinsky (22 år).

Vi mødte hinanden på teatret Aveny T i år 2004, hvor vi arbejdede som piccoliner. Iført grøn- og hvidstribede kjoler, matchende hatte og lange hvide støvler, smilede vi til publikum og tjekkede deres billetter i arbejdstiden, og når vi ikke arbejdede, men derimod festede til de fester, teatret var flittige til at holde, drak vi godt med gin&tonics og dansede til den lyse morgen.

Der gik ikke lang tid, før vi fandt ud af, at vi skulle danne et band, og efter en kort, men intens skriveperiode, var vi ude at spille på de københavnske scener.

Musikken har sidenhen taget os til Paris, hvor vi har indspillet med produceren bag det franske band Nouvelle Vague, Marc Collin. Det er der kommet en pladefuld numre ud af, så debutpladen er på trapperne, og det er nu, lige nu, at vi for første gang skal spille numrene live.

På fire dage skal vi fra Helsinki til Stockholm og Oslo og tilbage til København som opvarmning for Nouvelle Vague, og spillestederne er ikke helt små, kan man vist roligt sige  – f.eks. afslutter vi turnéen søndag d. 11. oktober i DR’s Koncerthus.

Så nerverne sidder udenpå  tøjet, og i denne tourdagbog vil vi dele vores tanker, omkring alt det vi oplever i Skandinaviens hovedstæder, omkring det at være et ukendt band med aldrig før spillede sange foran tusind ansigter med dobbelt så mange øjne og ører. Og vi vil dele de billeder, vi tager bag scenen, på hotellet og hvor vi nu bevæger os hen de kommende dage, med jer.

Så følg med! Det bliver spændende ... og lidt uhyggeligt. Hvis man synes, at sommerfugle i maven er skræmmende.

Nana og Linn


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA