x

Mnemic-studiedagbog, kapitel 4

Mnemic-studiedagbog, kapitel 4

Vokal
Vi er endelig blevet færdige med tracking af alle instrumenter bortset fra vokal, samples og keyboard. Eftersom vi allesammen arbejder i ProTools, kan vi allesammen, mere eller mindre, bidrage med idéer. Guillaume startede med at tracke vokalen idag. Hans stemme er lidt rusten, eftersom han ikke har skreget i et godt stykke tid, men jeg kan virkelig godt lide den. Hans skrigevokal, jeg ved ikke, om jeg burde sig det her, men jeg gør det alligevel, lyder ligesom Michaels i nogle passager. Det var det første, der kom ud af Runes mund, da vi hørte det første nummer. En lille smule mærkeligt, men så længe det lyder godt i vores ører, kan alt andet være lige meget i sidste ende.

Den vigtigste pointe for denne indspilning er, at ”to hjerner arbejder bedre end en” – vi har arbejdet meget mere sammen end vi plejer – vi har rent faktisk aldrig arbejdet så tæt sammen som denne gang. Man lærer vel gennem årene, hvordan man samarbejder med sine venner, man lærer at respektere hinandens idéer og alle tager imod konstruktiv kritik, hvis der er noget – no hard feelings – vi bidrager allesammen til den større sag, så at sige.

Jeg glæder mig til, at I allesammen hører, hvad der er kommet ud af dette monster!

Indtil videre er der følgende sangtitler:

Orbiting, Climbing Towards Stars, Dreamjunkie, The Erasing, March of The Tripods, Diesel Uterus … og mange flere! Stay tuned!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA