x

The Late Parade i Japan - kapitel 2

The Late Parade i Japan - kapitel 2

Kanazawa d. 18/10
 
Klokken 12.00
Vi er stået sent op og har alle sovet virkelig tungt og dejligt. I aftes var vi i et japansk kurbad, som mange japanere benytter sig af flere gange om ugen. Vi skulle alle være nøgne derinde, og der var alle mulige former for spabade og underlige kar med ekstremt varmt vand, som man sad og kogte nede i. En af de mere specielle oplevelser var et kæmpe kar fyldt op med varm sake, som man kunne bade i. Man forstår pludselig, hvorfor alle japanere har så fin og glat hud. Desuden var der et spændende kar med strøm i vandet! Av for den.

Fumi tog os med til det japanske svar på McDonald's, da han tænkte, vi kunne bruge lidt junkfood til at pleje aftenens tømmermænd. Burgerne var virkelig fedtede og fyldt med ost og et tyk lag brun sovs. Vi savnede pludselig alle de gode og traditionelle retter, som vi ellers har spist.

Klokken 23.00
Vi har lige spillet koncert på stedet Social i Kanazawa. Det er det mindste spillested på vores tour. Der kunne være omkring hundrede mennesker, og stedet var godt fyldt. Lydforholdene var desværre ikke optimale, og vi havde en lang kamp med lydprøven, men nåede til sidst frem til en fornuftig lyd.

Vi var alle virkelig imponerede over supportnavnet. Det var en fyr, som kalder sig Asuna. Han spillede en form for elektronisk dronemusik og havde alt muligt sejt legetøj, som han samplede i det uendelige. Herfra en varm anbefaling.

Koncerten gik godt, selvom scenen var noget mindre end den første i Osaka. Endnu en gang var folk meget stille, og vi lagde mærke til, at de nynnede med på mange af vores sange og stod og svajede med lukkede øjne. Det er virkelig en fornøjelse at spille for så hengivent et publikum. Efterfølgende blev der skrevet autografer og taget billeder. En pige kom hen og gav os et brev, hvori hun havde skrevet nogle meget søde og lidt skøre ting. Det er virkelig underligt at komme ned til et fremmed land og pludselig føle sig som rigtige rockstjerner. Men vi nyder det, og det giver også et kæmpe skud selvtillid på scenen, så vores to første koncerter i Japan har været nogle af de bedste, vi overhovedet har spillet.

Klokken 03.00
Vi er lige kommet hjem fra vores første tur på karaokebar. Efter koncerten tog vi hen til et af de mange karaokesteder i byen. Fumi og hans kone og venner var også med, og der blev skrålet til alt fra "Mr Bombastic" til "Purple Rain", og vi blev virkelig fulde. Det var sjovt at lytte til de japanske udtalelser af engelske ord. Rice = Lice  Radiohead= Laadiohead..... Ren Lost In Translation.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA