x

Annasaid-turnédagbog, kapitel 1

Annasaid-turnédagbog, kapitel 1

Del 1: Nærdødsoplevelser, Mercedes-uheld og klamme toiletter

Introduktion
Vi i Annasaid har været så heldige at få lov til at lave et par dagbogsindlæg til GAFFA.dk omkring vores første England-tour, så hermed første skud i rækken. Vi har efterhånden spillet en hel masse koncerter i DK, så nu er vi så småt ved at prøve kræfter med udlandet, bl.a. med en nyligt overstået opvarmning for Florence And The Machine i Belgien og Holland tilbage i starten af oktober.

Tirsdag, d. 3. November – eftermiddag og aften
Efter at have mødtes ude ved vores øvelokale i Elsted, drog vi med proppet minibus mod Esbjerg, hvorfra vi skulle sejle til Harwich. Sejlturen startede ret roligt ud, men udviklede sig i løbet af aftenen til det rene gynge-vanvid, hvor den tvivlsomme størrelse på sengegærdet i de øverste køjer forsagede en del bekymringer om ufrivillige wrestling-manøvrer rundt i kahytten i løbet af natten. En lille aftentur ud på dækket var også ved at ende med Jesper (vores bassist) udover rælingen og ned i de 5 meter høje bølger, men han fik kastet sig indendørs tidsnok. Spændende med sådan en lille nærdødsoplevelse.

Onsdag, d. 4. November – middag, eftermiddag og aften
Rundtossede, renvaskede og med virus på balancenerverne satte vi os i bussen, forlod færgen, og kørte ind i det engelske land. Man kan kun gisne om, hvor skørt det er at al trafik herovre er ”spejlvendt”, og virkeligheden bekræfter det! Det måtte vi sande, da vi pludselig havde minibussens bagende op i en Mercedes – ejeren var heldigvis meget forstående (eller måske snarere overbærende), så vi slap uden fysiske skrammer. Af med en god klat af lommepengene til reparationer og så videre til spillestedet 93 Feet East – fedt sted og med verdens muligvis mest smadrede og klamme backstagetoilet. Vi var nummer 2 på plakaten ud af i alt 4 bands og koncerten forløb helt i gennem tilfredsstillende med god applaus og dansende publikummer.

Hen til hotellet bagefter, hvor vi nu sidder her torsdag morgen og gør klar til endnu en dag i London med fotoshoot og interviews, inden turen i morgen går til Leeds og spillestedet Joseph’s Well.

Til vi skrives igen, ha’ det!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA