x

The Tremolo Beer Gut-turnédagbog, kapitel 5

The Tremolo Beer Gut-turnédagbog, kapitel 5

Freitag den 19. 1210, Stuttgart (D) -> Hjem til Kbh
En herlig formiddag i Freiburg. Vi sov på et herligt gasthaus og havde for en gangs skyld lidt tid til bare at hænge ud. Totalt T-shirt-vejr midt i november. Vi gik de 2 km til klubben og fik en velfortjent iskold cola af Scheissmeister Matze. Loadede bilen og tog så over og fik frokost i en Biergarden med udsigt over en herlig sø og Schwartzwald. Riesen Bauernwurst og ikke skyggen af en tømmermand imellem os. Sådan burde turnéliv altid være. Og så kun 3 timer i bilen til Stuttgart. Stor diskussion om, om vi skulle køre ad Autobahn eller tage den lidt længere, men meget
federe tur gennem skoven. Her kunne vi have kørt gennem byer, som hed Helvede og Himmerige. Vi kunne have set Hirschsprung-passet og en 360 graders kurve (ja, det lyder som en rundkørsel ikk? Matze kunne ikke helt forklare det på sit gade-engelsk). Men - ja - vores to spydspidser Nalna og Jengo fik gennemtrumfet den grå og kedelige autobahn-tur med stemmerne 2-3. Der er mistanke om stemmefusk, og de fik da også lidt at høre for dette resten af dagen.

På vores seneste tur i Tyskland var Stuttgart det mest velbesøgte gig. Og det var det igen i går aftes. De må bare være lidt ekstra cool i den by eller noget, siden de kan lide vores geniale band. Efter det eneste shabby spillestedsmåltid på turen (hvilke må siges at være en god statistik, da spillesteder sgu tit serverer det vildeste crap) fik vi 45 minutter i en hotelseng, før vi skulle tilbage og komme i stemning til turens sidste gig.
Dette skete ved hjælp af 1210-klubbens signatur-shot: Ein sauer. En lille sur satan med vodka i. De gled sgu godt nok ned, så vi bad bartenderinden om at lige smide en runde eller to op i løbet af showet. Det overfortolkede hun måske en anelse, for efter hvert andet nummer kom der lige en bakke med shots op. Uh baby - det blev sgu lidt fugtigt.

Resultatet blev en koncert med masser af lir og sjove sjove bemærkninger. Det var ganske enkelt totalt skægt at spille, og det kunne publikken godt lide at se. De kaldte os tilbage til først 2, og så igen 4 ekstra-ekstra numre. Alle ledsaget af rigelige mængder shotz. Heldigvis er vi i god spilleform, så selve det essentielle: musikken, led slet ikke (nej, slet slet ikke) under de efterhånden imponerende mængder væske, der var indtaget. Vi sluttede med Sonic Youths "Death Valley '69" i en meget tåget og delay-præget version. Uhada, det var eeeexcellent.

Efter showet spillede de fedeste dj's i ands minde, og der blev danset - og oven i købet svanset - igennem. Jeg selv og Rud var en smule sløje, så røg på Döner-kontrolle allerede ved 1-tiden. Uh det var godtz. Her i dag kunne vi uegennyttige helgener så stå tidligt op og hente bilen og køre de første mange lange km til færgen. 1,5 timers nederen kø blev det også til. Nu er vi lige kørt af færgen, og jeg skriver disse sidste linier krampet sammen over computeren i bandbussen.

Det har været endnu en fantastisk tur med de bedste drenge i verden. Som alle bands skal, synes vi, at vi er det bedste fuggen band i verden, og hvis der er nogen der tvivler på det, så kom i Studenterhuset i Kbh på fredag den 27. november og se os trykke den af med The Woggles. Vi er i form, folkens (når vi lige har slæbt gear og sovet 48 timer).

Signing off.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA