x

Før koncerten - The Asteroids Galaxy Tour

Før koncerten - The Asteroids Galaxy Tour

Hvordan er det gået i øveren?
– Vi øver ved at turnere, og det går skidegodt. Vi har lige været i New York, og op til koncerterne i Danmark skal vi et smut rundt i Europa – så vi bør være skarpe, når vi kommer hjem!
 
Hvad kan vi forvente os af koncerten?
– Som liveband er vi seks mand, og vi bruger ingen backing-tracks. Det er meget vigtigt for os at give folk en anden oplevelse end den, de får ved at høre pladen. Jeg tror, de fleste oplever os som meget imødekommende. Nogle danser, og der er faktisk også nogle, der stagediver – jeg ved ikke hvorfor, og det gør mig altid lidt bekymret, men det er der.
 
Hvad gør I, lige inden I går på scenen?

– Jeg står og råber lidt, hornene trutter, nogen drikker måske en øl. Og så skal der samling på tropperne – "er vi her nu alle sammen?" – det bliver altid lidt hektisk, som når man skal på ferie og er nervøs for, om man nu har glemt noget.
 
Hvad står der på jeres forplejningsliste?

– Rugbrød! Jeg bliver lidt klaustrofobisk af alle de sandwiches på hvidt brød. Frugt. Whiskey. Vi gider ikke rigtig slik, for når det er der, kan vi ikke lade være med at spise det. Det lokker for meget!
 
Hvad hører I i tourbussen?
Vi skiftes til at dj'e, så det veksler meget. Senest noget Jay-Z, men også Funkadelic/Parliament, soul og sådan. Men egentlig er musik mest noget, vi hører hver for sig – sammen ser vi film. Gerne noget lidt skidt noget, for eksempel Alien-filmene, så vi kan gå og citere corny replikker for hinanden bagefter.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA