x

GAFFA-Prisen 2009: Jonas Bjerre

GAFFA-Prisen 2009: Jonas Bjerre

Tillykke med GAFFA-prisen. Hvad er din reaktion på at have vundet, og hvordan vil du takke læserne for at have stemt på dig?
- Jeg er meget glad for at have vundet og vil gerne sige tak til dem, som har stemt på mig. Det er rigtig rart at få den slags bekræftelse.

Hvad har været årets mest positive oplevelse set fra et musikalsk perspektiv?
- Roskilde Festival i år var en fantastisk oplevelse, både vores egen koncert og bare at være på festivalen og opleve musik.

Hvad har været årets mest negative oplevelse set fra et musikalsk perspektiv?
- Hm… jeg er ikke sikker på, om jeg har haft nogen direkte negative musikalske oplevelser. Jeg kan i hvert fald ikke komme i tanker om nogen lige nu.

Hvad har været årets mest positive oplevelse set fra et personligt perspektiv?
- Mine personlige oplevelser er personlige. Men inden for mit virke som musiker vil jeg sige: Endelig at udgive et nyt album samt at turnere verden rundt og opleve folks reaktioner på vores musik. Det var også fantastisk at varme op for og møde mit yndlingsband, Pixies og bagefter opleve dem spille hele "Doolittle"-albummet med dertilhørende b-sider live.

Hvad har været årets mest negative oplevelse set fra et personligt perspektiv?
- At vente på et forsinket fly i otte timer i Chicagos lufthavn. Det var sent om natten, og det var kedeligt.

Hvad skal du lave i 2010?
- Mew skal turnere en masse, og vi går og arbejder på forskellige idéer og projekter. Desuden er jeg ved at skrive soundtracket til Rune Schjøtts kommende film "Skyskraber".

Se Jonas Bjerre takke for prisen på GAFFA.tv


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA