x

Are We Brothers?-turnédagbog, kapitel 2

Are We Brothers?-turnédagbog, kapitel 2

19/02-10

Efter en 4 timers tur med Steve, som heldigvis er den bedst kørende franskmand, vi har mødt so far, landende vi i Limoges. Byen ligger ret sydligt, og kombinationen af solskin, plusgrader og skate & fodboldbaner fik humøret skubbet godt op. Spillestedet "Centre Culturel John Lennon" er en fantastisk blanding af Voxhall og ungeren, med venlige frivillige, og generel good vibe. Big up til Aarhus Pumas for en frisk graffiti anno 93 til at give hjemlig stemning backstage.

Opvarmningsbandet "This Is Pop" var en blanding af The Kills & Wong Boys, som fungerede ret godt, dog uden den farlighed, der gør begge de nævnte bands specielle…

Det kom ret mange mennesker, "Come Around" har ramt lokalt, og vi fik solgt en god del cd'er, signet plakater og andre mærkværdige ting. I morgen står den på fodbold og chill og en lille køretur på en 2 timers tid, inden vi rammer Cholet. Inden da skal der noget rom & cola ud af kroppen.

20/02-10

Endnu en køretur (denne gang med lidt tømmermænd) tog os fra Limoges til Cholet. Vi fik fat i en fodbold, og vejret var sgu igen dejligt shiny og opløftende. Vi ankom til spillestedet som var et nybygget teater/kulturcenter, hvor de afholdt denne lille endagsfestival "Lezeqlechtique", hvor vi skulle spille før 3 andre franske bands: Skip The Use, Bikini Machine & Wanking Noodles. Førstnævnte band var Birk og Shaka også inde og se den dag, vi ankom til Paris på "La Maroqenerie". Et super fedt energisk ska/punk/pop band, med en forsanger, der nemt ku' forveksles med frontmanden fra Bloc Party.

Vi spillede en bedre koncert end dagen før, og publikum var super positive og sang med. Efter koncerten solgte vi cd'er, og nød Skip The Uses show. Vi mødtes med bandet bagefter og udvekslede oplysninger, så de ku' komme på gæstelisten til vores næste show i Lille.

Et lækkert måltid, og så hjem til en god nat på hotellet, der lå 20 km. fra spillestedet. Vi konfronterede i øvrigt vores fantastiske chauffør Steve med det fact, at han ligner Sylar fra serien "Heroes" på en prik… Lidt noia…

21/02-10

Vores første offday på turen brugte vi på at kører fra Cholet til Lille. Inden afgang fandt vi dog en park hvor vi ku spille lidt bold. En tur på ca. 500 km. der bl.a. førte os igennem den heftige Pariser trafik, dog uden nogen problemer.

Da vi endelig ankom til Lille om aftenen, fandt vi en fantastisk restaurant ved navn La Connivance, der helt sikkert fortjener et besøg, hvis man nogensinde rammer Lille igen. En snak om mad, vin og generel fransk kontra dansk kultur tog pusten fra de fleste, der gik på hotellet. Birk, Shaka og Steve tog på bar.

Fortsættelse følger....


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA