x

Are We Brothers?- turnédagbog, kapitel 3

Are We Brothers?- turnédagbog, kapitel 3

22/02-10

Vi vågnede op i Lille, der virkelig er en fryd for øjet. Smuk gammel arkitektur, sporvogne, men desværre også regnvejr... Nogen sov længe efter at have siddet oppe hele natten og lavet musik. Vi mødtes på spillestedet ved tre-tiden, og kom ind i en kæmpe sal. Det var ikke der, vi skulle spille, men på den lille scene, der var gemt bag publikumstribunen i den store sal. Det viste sig dog at være et af de fedeste spillesteder, vi har ramt på turen.

Inden os spillede det amerikanske band Hockey, der havde været på tour siden april.

Vi spillede i øvrigt dobbeltkoncert med dem i juni på Louvre i Paris. De var helt klart mærket af deres lange tour, og brokkede sig en smule til deres booker over, at de ikke var headliners denne aften. Men det var vist fint nok. De, der kom til koncerten, kendte vores sange, og fra første anslag var der en virkelig fed stemning! Der var overraskende mange mennesker taget i betragtning at det var mandag, i en ny by, i et andet land...

Klart vores bedst spillede show hvor tingene gik op i en højere enhed! Her er et klip derfra. Det er vores coverversion af Kids med MGMT:

http://www.youtube.com/watch?v=b-YFNh4l174

Vores franske booker (fra 3pomprod) kom og så showet. Glad og imponeret! JUBII!

Bagefter hang vi ud med nogle af medlemmerne fra bandet Skip The Use, som bor i Lille. Cool dudes (tjek bandet her: http://www.myspace.com/skiptheuse).

23/02-10

I dag var en af de lidt længere ture. Vi kørte fra Lille og ud til kysten. Vi skulle spille i byen Le Havre. Vi havde undervejs hørt mange grimme ting om byen, og dens beboere, men da vi kom frem var det sgu en smuk havneby med flinke sømænd og koner :-)

Vi spillede denne aften efter et band fra Paris. Ikke så interessant lydmæssigt som visuelt (trommeslageren stod op, de slog på potter og pander osv. Meget arty)... Desværre kan jeg ikke huske, hvad de hed...

Vores koncert var desværre heller ikke det helt store, efter vores egen mening, men da vi kom ud for at sælge cd'er efter koncerten, mente publikum bestemt noget andet. De var meget glade, og bød på egnens hjemmelavede rom, og vi blev modtaget med applaus! Good times!

Spillestedet var glade for at ku' få navne som os ud og spille på deres sted, men de bliver desværre lukket om et par måneder pga. nedskæringer under Sarkozys hårde styre...

Vi tog herefter på vores kahyt-lignende hotel og vuggede stille og roligt i søvn...

24/02-10

Vi startede vores anden off-day på turen med at tage ud til et af de smukkeste steder i Frankrig. En helt fantastisk udsigt ved havet, med klippen, der kaldes Elefanten pga. dens snabel-lignende udskæring. Dejlig måde at fylde benzin på kroppen inden vores hidtil længste køretur fra Le Havre til Grenoble (ca. 800 km). Vi ankom til Grenoble sent om aftenen og fik en dejlig middag på en lille restaurant i byen.

25/02-10

Dagen startede med at sove længe. YES!

Grenoble var et fantastisk syn at vågne op til, da byen er omgivet af kæmpe, smukke bjerge med sne på toppen. Morgenmad på hotellet og så til lydprøve på spillestedet.

Maison de la musique ligger i Meyland (i udkanten af Grenoble) og er både musikskole, spillested og bliver også brugt til masterclass. I aften skal vi spille triplekoncert med Visciuos Skull og Skip The Use (som vi har stødt på et par gange efterhånden på denne tur). Det bliver fedt!

Efter lydprøven tog vi indtil Grenoble igen for at lave en lille showcase i Frankrigs største musikkæde FNAC. Koncerten var velbesøgt, og vi reklamerede selvfølgelig for koncerten i aften. Det skal blive spændende at se, hvor mange der kommer, og hvor ekstraordinært fedt det bliver i aften. Der skal altså lidt velvilje (og rom) til at holde humøret og energien oppe, når vi er på tour, og den fejler ingenting endnu! YEHAA!!!

To be continued...


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA