x

Efterklang turnédagbog, del 2

Efterklang turnédagbog, del 2

9/3 Køredag
Lige nu sidder vi i vores bus ca. en time fra Chicago på vej til Seattle. GPS'en siger, at der er 3342 Km og 42 timer før vi er fremme. Det er interessant, fordi vi skal spille en koncert der om 52 timer. En hurtig hovedregning siger mig, at vi har ti timer til pauser og søvn over to et halvt døgn. Det er ikke optimalt…

Jeg kan godt li' at sove i en seng, men bussen er fint indrettet med store flydesæder, internet, DVD og et fint musikanlæg. For mit vedkommende er det første gang at jeg i vågen tilstand kører rundt i USA. Første gang Efterklang  turnerede i USA i foråret 2008 var det i en kæmpe sovebus med chauffør, og det eneste vi så af landet var motorvejene om natten, og  de byer vi spillede i… eller det vil sige et område med en radius på max. 1 km. omkring spillestederne.

Så vi har det egentlig meget fint med at været plantet her i bussen i lidt tid med USA bragende forbi udenfor. Jeg tror generelt at alle har det godt med at få en lille pause fra byerne og ikke mindst bytrafikken som ikke har været vildt sjov at navigere rundt i. Inden vi kørte ud af Chicago kørte vi forbi en gigantisk Whole Foods forretning hvor vi alle købte en masse forsyninger til turen. Whole Foods er en supermarkedkæde som sælger økologiske produkter og har et enormt udvalg af frugt og grønt. Et par af os er vegetarer og den her forretning er en tiltrængt oase i det her land. Vand, bananer og nødder er nok det vi har mest af i bussen ligenu…. det ser ikke specielt rock'n'roll-agtigt ud på papiret, men hvis man spiser rigtig mange bananer kan man nok også ende med at få det skidt. Nu mangler vi 3250km, og jeg kan se at der ikke kommer til at være særligt meget action i dagbogen fra i dag.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA