x

One-Eyed Mule om "Drifting To A Happy Place"

One-Eyed Mule om "Drifting To A Happy Place"

SeptemberSigh:
Er en lille folkballade i den dylanske ånd. Sensommeren går på hæld og de kolde efterårsstorme. En elskers løfte om kærlighedens varme arme indgyder dog håb. "I'm told you'll always keep me warm." Yeah baby!

Rain Keeps Falling On You:
En sang til den slags piger, vi ikke tvivler på kan få alt, hvad de peger på og drømmer om, men som alligevel aldrig bliver hverken tilfredse eller selvtilfredse. Ebbe og flod skal man ikke spøge med. Omkvæd har aldrig været vores stærkeste side, men i denne sang gør vi nu et meget godt forsøg.

Drifting To A Happy Place (The Perfect Summersong):
At forlade byen, storbyen eller provinsen, tage et smut på landet en dejlig sommerdag og bare helt ukritisk lade sig fylde af landlig romantik er simpelt, naivt og dejlig befriende. Farverne må gerne smelte lidt sammen og banjoen blive lidt hypnotiserende. Så er den vist ikke længere...   

Wintersong:
"She was mine for awhile to keep now she's yours for awhile to hold"
En breakupsang i åben c med sitar til at forsøde det hele lidt. Det er ikke en hænge med hovedet sang, bare en kold konstatering i den frostklare luft mens der skøjtes videre over isen.
 
Happily Drunk:
Her er de oplevelser fra en gademusikanttur til den Iberiske halvø, der tages udgangspunkt i. Sødet og suret med kunstneriske greb, overdrivelser og løgne, men kredsende om det forunderlige i pludselig, fra det ene øjeblik til det andet, at blive helt befriet for whatever, der har gået og knuget dig og dér se alle virkelighedens muligheder ligge for fødderne af én.

She's A Woman Now:
En idé om at lave en symfonisk melodi a la Brian Wilsons lille perle "Good Vibrations" fik pludselig form en formiddag med begyndende influenzafeber, hvor nye og gamle melodi- og tekststumper blev patchworket sammen til en sang, der vel endte med at handle om et hunkønsvæsens hamskifte fra dulle til dame. Det ser man en del omkring sig, når man efterhånden har over 30 år i banken.

Everything I Do Is Wrong:
Vores punkede krautbluessang, der indleder en lille bluesy afdeling. Hverken lækkert tøj eller alle kunstens regler er nok til at tilfredsstille den dame. Everything (and all we ever did) is wrong.

All Your Love Is Gone:
En blues i drop-c. Kastraktionsangst har skrevet denne sang. Mange mænd checker aldrig ud fra Heartbreak Hotel igen. Forårssolen væltede ind i øvelokalet den halve time, muserne var på besøg den dag. Personlig rekord.

Lullaby For Louie:
Vores lille rundtur i det bluesinspirede mode slutter med en godnatsang til Louie. Vi skrev sangen færdig aftenen før sidste optagedag, så den var helt frisk, da vi indspillede. Ved hjælp af jødeharpeintro/outro og to forskellige fingerpickin' guitarer får sangen en dejlig hypnotiserende effekt, så lille Louie gerne skulle falde til ro og drømme sig langt væk.  

Nico's Arabesque:
Nogle linjer i en notesbog nedskrevet på en tur med nattog mellem Oslo og Stavanger i november, hvor den første sne kom hvirvlende ned fra fjeldene og forbi bistrovinduet. Linjerne mødte senere en henslumret glemt jazzet melodistump og hvirvlede ud i en arabesk med Nico, Monroe, Madonna, bohemisk spleen med mere.  

Enjoy!

På lørdag den 14. marts kan du fange One-Eyed Mule på Musikcafeen i Århus, hvor de spiller med det amerikanske band Megafaun.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA