x

Efterklang turnédagbog, del 3

Efterklang turnédagbog, del 3

10/3 – Køredag 2
En dag uden det helt store at fortælle om. Vi sov på et billigt motel i Jamestown, North Dakota som Heather fandt frem til. Et udmærket 1 stjernet motel beliggende imellem et andet motel og en tankstation. Stod tidligt op, fik kaffe, tankede bussen op, og så ellers afsted. Planen er at køre så langt som vi kan overskue. Vi har ikke så meget tid at spilde.

Landskabet er ... hvidt! Der er overhovedet ingenting herude. Vi har kørt en hel dag uden at se så meget som et hus. Telefoner og internet virker ikke her. Af højdepunkter i dag kan nævnes en times kamp for at få dvd'en til at virke. Mads har købt sæson 2 af South Park, men der er et eller andet galt med lyden på anlægget. Til gengæld virker X-boxen, vi har dog kun et spil, som er et bilspil... en god måde at blive køresyg på efter min mening.

Vi havde et tankstop, hvor Anders ville købe kaffe, men han blev mødt at en kassedame, der sagde "Closed, Sucker!" Lige da vi kørte over grænsen til Montana havde vi et kort men flot møde med en skaldet ørn- USAs national symbol, som lige pludselig fløj henover vejen og ud over en mark. Rasmus var meget begejstret over et langt tog som vi krydsede på vejen. Han talte 106 vogne på det ret lange tog. Endnu et stop, denne gang i Forsyth, Montana, hvor Rasmus ville have taget et billede med en ældre herre der sagde: "I didn't expect to talk to someone I didn't know today".

Vi fyldte bussen med benzin og kaffe og så videre. Nu skrev jeg godt nok at der ikke var det helt store at skrive om fra i dag, men mens jeg har siddet og skrevet er vi lige pludselig kørt ind i et fantastisk flot område som ligger lige omkring udkanten af Yellowstone National Park. Det synes jeg lige skal nævnes. Der er bjørne, ulve, bisonokser, vulkaner og geysere der, og hvis vi havde haft tid tror jeg vi havde taget en tur derind. Jeg har hørt at ulven så småt skulle være på vej tilbage til Danmark, men vi kan ikke blære os med alle de andre ting.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA