x

RebekkaMaria, turnédagbog kapitel 2

RebekkaMaria, turnédagbog kapitel 2

Forbrændingen i Albertslund, Stars i Vordingborg, Pitstop i Kolding. Vi kom godt rundt i landet de sidste dage. Festlige dage med Jonathan og co. Var et smut forbi Vordingborg Gymnasium til Fredagsbar og gav et par numre. Skægt. Mest skægt var det nok, da de svenske musikere i mit band var ved at tabe kæben over konceptet Fredagsbar. Gymnasieelever med FADØL, PÅ SKOLEN, FREDAG EFTERMIDDAG!!! OMG!

Ja, og vi andre fandt så ud af, at Fredagsbar har man altså ikke i Sverige! Kultursammenstød big time! Haha. God stemning – både på gymnasiet og til koncerten om aftenen. Vi havde også en ganske udmærket efterfest i bussen på vej til Kbh. "Nevermind", "Thriller" og en gulvspand med blomstervand, som væltede ned i min taske... Yeah.

På vej til Kolding hører vi P3. "Corollaceous" er blevet testet på Musiksystemets liste og ryger ind på en dejlig 2. plads! Solen skinner, og vi ankommer glade til Kolding i god tid og når lige et smut omkring Koldinghus. Turné, som det skal være.

Pitstop havde (til lejligheden – bilder vi os ind) pyntet hele stedet op med bånd i loftet a la min egen scenedeko, så det hele gik op i en højere enhed. Og Kolding kan feste. Eller vi kunne i hvert fald i Kolding. Fedt. God afslutning på første uges turné.

Hjemme igen bliver "Corollaceous" boblet på Boogie TV, vi vasker tøj og forbereder næste runde koncerter. I dag onsdag gælder det VEGA! Glæder os så meget. Det bliver en god dag. Efter eftermiddagens lydprøver og opsætning skal vi et smut forbi Go'aften Danmark og give landet en god bid pop, inden vi endelig spiller på Lille Vegas scene om aftenen. Det bliver fedt!

Derefter fører touren os til Göteborg, Aalborg og Gimle. Weekenden efter Sønderborg, Århus og Odense. Det her er en dejlig tid. Glæder mig til at se jer derude i landet!

Puss puss,

RebekkaMaria

Diverse links:

www.rebekkamaria.dk

RebekkaMaria på Facebook

RebekkaMaria på Twitter

RebekkaMaria på MySpace
 

Reaktioner på Stockholm showet:

http://fozziefanzine.blogspot.com/2010/04/jonathan-johansson-och-rebekkamaria-pa.html  

http://misen.bilddagboken.se/p/show.html?id=452863970&directlink=1&i_f=tw#a1

På Malmö showet:

http://rymdsylten.blogg.se/2010/april/rebekkamaria-babel-144.html  

På Vordingborg showet:

http://www.sn.dk/artikel/56194:Vordingborg--Stjernerne-glimtede-i-Vordingborg 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA