x

Supershine, studiedagbog del 2

Supershine, studiedagbog del 2

Efter 3 uger med kaffe, bajere, smøger, diskussioner, Kodak-moments og gode sange begynder, det, som kommer til at blive en rigtig rigtig god plade, at tage form. Vi er sgu ret stolte af resultatet so far.

Vi er rykket ud af Vibe Factory. På harddisken ligger 15 tracks med trommer, bas og lidt guitar, som alle lyder fantatisk. Producer og "femte hemmelige bandmedlem" Jakob Winther har været helt god til få det bedste frem i os og numrene. De næste par uger sker under mere beskedne forhold i Joe's Garage - øvelokalet - hvor vi skal lave detaljer, guitar-loops, støj, klokker, helvedskor osv., inden vi tager tilbage til Vibe Factory og laver vokaler.

Pladen begynder så småt at tage form og vise sig fra sin bedste side. Efter at have hørt ufatteligt meget trommerum og elbas er det rart at få lidt melodi. Overblikket dannes, og vi er ved bedre mod end nogensinde før!

Men tiden er begyndt at bide os i røven, fordi vi midt i helligheden også skal øve til Spot Festival, hvor vi lukker Ridehuset lørdag nat, med et show af hidtidigt uset kaliber. I kan godt begynde at glæde jer. Pladens nye numre kommer til at fungere godt på den store scene.

De næste uger bliver med tunge øjenlåg og lange nætter. Det er hårdt arbejde at lave en god rockplade. Men det er fandme også noget af det sjoveste, vi har gjort.  

Håber I har det dejligt, stay tunes.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA