x

Spot Live: Mimas - forventning og glæde

Spot Live: Mimas - forventning og glæde22-05-2010   Af  Jacob Bredahl
 
På en solbeskinnet festivalplads mødte SPOT Live Gert Jørgensen, bassist i århusianske Mimas. Når han sammen med sit band går på Pickup Scenen lørdag aften kl. 18.30, bliver det med en klar bevidsthed om Spot Festivals attraktion af branchefolk.

- Vi er enormt taknemmelige for at få lov til at spille på Spot. Det fungerer nærmest som musikbranchens blå stempel, og vi håber, at festivalen kan åbne døre. Vi forventer bestemt, at det åbner nogle døre, og vi glæder os allerede til at arbejde endnu hårdere, siger den unge kunstner bag de solbriller, der skåner sine øjne for den skarpe eftermiddagssol.

Mimas har med deres "death-indie" opnået væsentlig eksponering på det europæiske kontinent gennem turneer såvel som udgivelser og samarbejder med britiske Big Scary Monsters og franske Distile Records. Gert Jørgensen ser aftenens koncert som en gylden mulighed for en åbning mod det danske marked.

- Vi håber på, at Spot kan være et springbræt mod en mulig dansk kontrakt til vores kommende album, indrømmer Mimas-bassisten, der går til koncerten med store forventninger. Men med et skævt smil i den bagende sol slutter han dog af med at sige, at det vigtigste for dem er at få lov at fremføre deres kunst for et talstærkt publikum.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA