x

Før koncerten - When Saints Go Machine

Før koncerten - When Saints Go Machine

Hvordan er det gået i øveren? 

- Det ville være at underdrive, hvis jeg sagde, vi ikke har haft meget travlt og kommer til at have det helt op til Roskilde Festival. Tonen er god, når vi spiller, men der er ikke mere kaffe, og nogen har smidt nøglen væk til toilettet.  

Hvad kan vi forvente os af koncerten på Roskilde? 

- Et lydbillede fyldt med dynamik, overraskelser, udefinerlige lyde, Melankoli, glæde, solskin, mørke og gode popsange. Vi har både øvet og spille mange koncerter gennem det sidste år, så udover det ovennævnte kan man forvente, at vi spiller godt sammen, hvilket egentlig nok bare er en selvfølge, når man skal op og stå på så stor en scene.   

Hvad gør I, lige inden I går på scenen? 

- Jeg hopper, danser, synger og taler til mig selv, ser om jeg har glemt at tage noget ud af lommerne, en af os hjælper Silas (Moldenhawer, trommeslager, red.) med at sætte sit in-ear fast i nakken, og så giver vi hinanden hånden og går op på scenen efter en lille hemmelig seance.   

Hvad står der på jeres forplejningsliste? 

- For et års tid siden lavede vi den om, fordi vi oplevede, at der stod nogle underlige ting i backstagelokalet, når vi kom ud på spillestederne som f.eks. gin, to liter skummetmælk, to citroner og et brætspil. Jeg er ikke helt sikker på  alt hvad den indeholder nu, men jeg tror, det er mørk rom, grøntsager, øl og mad, der ikke er fra den lokale pølsevogn. Ingen af os er helt klar over hvem der lavede den første.  

Hvad hører I i turbussen? 

- Lige for tiden lytter vi til Tame Impala, Ariel Pink, Pixies, Treefight For Sunlight og virkelig meget andet. Vi har lige været på tour, så det er mange timers lyd, man skal have med for ikke at blive trætte af at høre hinanden snakke.    

 

 

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA