x

Før koncerten: Cymbals Eat Guitars

Før koncerten: Cymbals Eat Guitars

Hvordan er det gået i øveren?

- Vi har øvelokale lige under Manhattan Bridge Overpass, og intet bandeord mellem elver, enter eller mænd kan beskrive dette gudsforladte brostensmareridt under Brooklyn-Queens Expressway. Vores øvelokale er tæt og lugter fælt, så enten skifter vi tøj eller også tager vi direkte hjem efter at have øvet vores sæt. Lugten penetrerer din hud.

Hvad kan vi forvente os af koncerterne?

- Det er vores første shows i Danmark. Y'all kan forvente ekstrem høj volumen, høj energi, mange nye sange og nogle ældre. Og måske en ny høj tone til jeres tinnitus-skade fra min wah-pedal.

Hvad gør I, lige inden I går på scenen?

- For at være helt ærlig, så defækerer vi nogle gange på skift i den halve time, umiddelbart før vi går på scenen. Pooping out, kalder vi det. Vi er kloge, interessante fyre på overfladen med komplekse, multifacetterede indre liv.

Hvad er på jeres forplejningsliste? Any drug of choice?

- Hva'? Må man sætte stoffer på sin rider? Vi er snart færdig med at turnere med vores album, så der er ingen tid at spilde. Jeg må have ændret vores rider. Ecstasy, kokain, valium og at Jared Swilley fra Black Lips kalder mig faggot og stopper det ned i min hals før vores koncert. Plus som regel noget hummus, pita, frugt, sandwich og et par kasser øl. På festivaler bliver vi af og til forvekslet med at være et stort navn, og så kan vi være heldige at få et par flasker sprut også.

Hvad lytter I til i turbussen?

- Chavez, Oberhofer, Guided By Voices, The Thermals, Superchunk, Billad Callahan, Wilco, Clinic og en stor andel coke-rap.

Cymbals Eat Guitars spiller Lades Kælder den 15. august og Train den 16. august


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA